Єгор Гордєєв зустрівся з мешканцями Дніпродзержинська та розповім їм про безпечну міграцію

Єгор Гордєєв зустрівся з мешканцями Дніпродзержинська та розповім їм про безпечну міграцію

У Дніпродзержинську завершився інформаційний тур "Твій безпечний шлях до мети!", організований представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) за підтримки Швейцарської Конфедерації. 

Поделиться:

У Дніпродзержинську завершився інформаційний тур "Твій безпечний шлях до мети!", організований представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) за підтримки Швейцарської Конфедерації. Кампанія спрямована на молодь та інші групи, що мають ризик потрапити до рук торгівців людьми.

Ідею інформаційного туру підтримали ведучі ТСН на каналі "1+1" Юлія Бориско та Єгор Гордєєв, які не тільки виступили ведучими заходів у містах зупинок інформаційного автобусу, але й ініціювали конкурси у соцмережах. 

"У ТСН мало не щодня ми збираємо окремі історії міграцій. За кордоном, у середині країни. Зараз – ледь не броунівський рух. Тут не до безпеки. Їхати країною у такий час з таким питанням – необхідно   У Долині познайомився з десятирічним Андрієм. Його мати в Італії, батька немає, живе із хрещеним. Він став переможцем вікторини у своєму місті. Його відповіді і аргументи я ще довго подумки обдумував дорогою у Київ. У Дніпродзержинську прийшла така кількість активних, молодих і допитливих людей, після чого я зрозумів – почують, не дарма. Будьте пильні, не соромтесь ставити питання, сумніватись і зважувати. Все лише у ваших руках", - ділиться Єгор Гордєєв.

Протягом чотирьох тижнів інформаційний автобус відвідав чотири міста: Ізмаїл, Самбір, Долину  та Дніпродзержинськ. Крім того, кампанія зверталась до груп ризику через пресу, телебачення, Інтернет. Для кращого інформування та інтерактивного спілкування у соцмережах були створені сторінки та групи. Під час заходів українці мали змогу отримати консультації щодо безпечного працевлаштування в Україні та за кордоном, подивитися виставку коміксів "На межі" та фільм "Життя на продаж", засновані на реальних історіях людей, що потрапили в рабство, взяти участь у вікторинах та інтерактивному опитування щодо виявлення ступеня ризику потрапити в рабство.