Єлизавета Розізнана зібрала більшість голосів за тиждень!

Єлизавета Розізнана зібрала більшість голосів за тиждень!

Єлизавета Розізнана зібрала більшість голосів, тож у неї є великий шанс заспівати у прямому ефірі шоу. За Єлизавету проголосувало 1078 прихильників. За  Дар'ю Акулову: 845, Гідаята Саідова: 460.

Поделиться:

Тиждень тому на офіційній сторінці "Голос. Діти" стартувало альтернативне голосування за вибувших конкурсантів. Глядачі голосували за Єлизавету Розізнану, Дар'ю Акулову та Гідаята Саідова.

Наразі голосування за цих виконавців закінчено. Єлизавета Розізнана зібрала більшість голосів, тож у неї є великий шанс заспівати у прямому ефірі шоу. За Єлизавету проголосувало 1078 прихильників. За  Дар'ю Акулову: 845, Гідаята Саідова: 460.

Зараз продовжується голосування за тих конкурсантів, які не пройшли у другому епізоді. Підтримайте своїх улюблених виконавців!

Правила голосування

Щопонеділка в розділі "Вибір глядачів" будуть розміщені відео-виступи учасників, до яких не розвернулося жодне тренерське крісло. Відтак, глядачіматимуть рівно 7 днів, щоб проголосувати за улюбленого виконавця.

Щоб всі конкурсанти були в рівних умовах, розділ буде оновлюватися щопонеділка. Таким чином, відео кожного вокаліста, якого НЕ вибрали зіркові тренери, буде доступне для голосування в розділі "Вибір глядачів" протягом рівно 7 днів.

За підсумками голосування будуть визначені 6 вокалістів (по одному з кожного епізоду "сліпих" прослуховувань). Той з них, хто отримав найбільшу кількість "лайків" виступить у прямому ефірі шоу "Голос. Діти" і отримає спеціальний приз!