Євген Гудзь: Мене підбадьорювати не треба, я вже досить-таки "підбадьорений"

Євген Гудзь: Мене підбадьорювати не треба, я вже досить-таки "підбадьорений"

12 грудня, у понеділок, гостем програми tkachenko.ua стане лідер найбільшого мультинаціонального музичного гурту світу Gogol Bordello - Євген Гудзь.

Поделиться:

2 грудня, у понеділок, гостем програми tkachenko.ua стане лідер найбільшого мультинаціонального музичного гурту світу Gogol Bordello - Євген Гудзь. Епатажний музикант, ді-джей і актор народився в Києві, в 90-х виїхав до США і заснував музичний колектив, який грає суміш балканських, циганських та українських мелодій. Гудзь співає на суміші російської і англійської, дружить з Мадонною і виступає на модних дефіле.

У розмові з Олександром Ткаченко соліст Gogol Bordello розповів, що останніми його визнали саме рідні країни - Росія і Україна. "Колись я розповів про це Еміру Кустуриці, і він відповів, що в Сербії його визнали тільки після 2-ї перемоги на Каннському кінофестивалі".

Дитинство Гудзь провів на Оболоні - Євген називає цей район київським "Бронкс". Разом з друзями він грав у депо Оболонського метро, ​​фарцевал пластинками і журналами, прогулював школу. Однокласники - до цих пір найближчі друзі Євгенія.

На сцені гість tkachenko.ua п'є вино - щоб заспокоїтися. "Горілка - бадьорить, а мене підбадьорювати не треба, я вже досить-таки підбадьорений", - зізнається Гудзь. Музикант з 16 років знайомий з Олегом Скрипкою, вважає, що найбільший вплив на його творчість справила група "Sonic youth", співає кілька пісень Висоцького і за багато чого вдячний своєму батькові. "Він був феноменальною людиною, з дуже сильними артистичними даними. Його вся Оболонь знала, часто з Боярським плутали. Він міг на гітарі зіграти весь "Jesus Christ, Super Star".

Про Мадонну Гудзь говорить з великою повагою. "Я багато чому у неї навчився. Наприклад, до того як шанобливо вона ставиться до всіх колег-музикантыв. Або тому, як щиро вона може фанатіти від чогось". У програмі tkachenko.ua Євген Гудзь багато співав, розповідав про Бразилію і Нью-Йорк, свій перший музичний колектив "Уксуснік" та багато іншого.

Відверта розмова Олександра Ткаченка з Євгеном Гудзем в ефірі у понеділок, 12 грудня, в 23.25 на телеканалі 1+1

А тут ви можете побачити, як Євген Гудзь співає пісню Володимира Висоцького "Охота на волков"