Євробачення 2016: Злата Огнєвіч розповіла Осадчій, за кого вболіває

Євробачення 2016: Злата Огнєвіч розповіла Осадчій, за кого вболіває

Українська співачка Злата Огнєвіч зізналася в своїх вподобаннях.

Поделиться:

Українська співачка Злата Огнєвіч зізналася в своїх вподобаннях. За кого вона вболіває, дізналася Катя Осадча у програмі Світське життя.

Злато, зовсім скоро ми дізнаємося ім'я виконавця, який буде представляти Україну в Швеції на "Євробаченні", зараз йде Нацвідбір. Кому б ти віддала усі свої голоси?

– Дівчата в нас були вже, нехай переможе сильніший. Але мені дуже подобаються нестандартні The Hardkiss. Я була на Євробаченні і знаю точно, що їх будуть розривати на інтерв'ю. Вони будуть цікавими, там люблять яскравих особистостей, трошечки фрікових, а ще й музика кльова.

Ти заінтригувала своїх прихильників, що також збираєшся на "Євробачення-2016".

– Я просто їду, як гостя: подивитися та надихнутися, маю там друзів з того Євробачення і дуже хочу бути глядачкою. І, нарешті, відчути це свято і не хвилюватися.

Не повірю в те, що співачка може сидіти в залі і просто насолоджуватися шоу. Ти думала про те, що, можливо, вдруге поспіль представляти Україну та перемогти?

– Якісь думки закрадалися, але це було дуже давно. Думаю, ні. Мене переповнює гордість за той результат, який ми досягли. Думаю, що це було дуже яскраво і незабутньо.

Ти нам розповідала, що сама собі любиш дарувати прикраси, купуєш їх в різних куточках світу на згадку. Цю каблучку ти сама собі купила?

– Ні, це подарунок від татка, тут вишиванка, бачиш? Це ручна робота: срібло, каміння. Це подарунок на День народження в тому році. А ці сережки купила сама собі в Мілані, це лунне каміння, ручна робота. Пішла на шопінг і зайшла в маленький магазинчик. Кажу: "Оці мої, загорніть, будь ласка".

Cвітське життя: Злата Огнєвіч 

Новости по теме