Юлія Бориско розповіла, заради чого її колеги ризикують життям

Юлія Бориско розповіла, заради чого її колеги ризикують життям

Бориско щиро пишається  нашими захисниками і захоплюється телевізійниками, які працюють у зоні бойових дій і зрештою діляться з усіма унікальними кадрами

Поделиться:

Книга та мультимедійний спецпроект "Війна очима ТСН" знакові для кожного, кому болить доля України і бійців, які захищають її і в лютий холод, і в шалену спеку. Ведуча "ТСН. Ніч" Юлія Бориско щиро пишається нашими воїнами і захоплюється телевізійниками, які працюють у зоні бойових дій. Ці люди фіксують війну для випусків Телевізійної служби новин, а також діляться унікальними кадрами на шпальтах спеціального видання.

"Є люди, які книгу "Війна очима ТСН" створювали і краще можуть про неї розповісти. Як ведуча ТСН.Ніч я захоплююсь своїми колегами-героями - журналістами і операторами, які ризикують власним життям заради інформації і ще й привозять з фронту різні, не побоюсь сказати, священні реліквії. Їх можна побачити в музеї, який за ідеєю буде мандрівним. І хоч війна ще не закінчилась, книжка дуже на часі. Вона не лише дає можливість краще роздивитись наші непрості реалії, а й вчить пишатися своїм - краєм, народом, рівнем патріотизму, своїми сміливцями. Звісно, очі ТСН бачать війну емоційно, але з великою любов'ю до українських бійців", - сказала Юлія Бориско.

Книгу "Війна очима ТСН" уже можна придбати на сайті http://war.tsn.ua/та в книгарнях України.