У ведучої ТСН Юлії Бориско з'явився власний блог

У ведучої ТСН Юлії Бориско з'явився власний блог

Зірка "1+1"  щиро вірить у перемогу держави і в перемогу її людей

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Ніч" Юлія Бориско навіть під час своїх ефірів дає зрозуміти: їй болить трагедія України. Однак зірка "1+1"  щиро вірить у світле майбутнє держави і в перемогу її людей.

Юлія вважає, що зараз не варто плакати в очікуванні звісток із поля бою і не треба плекати провину через те, що хтось не воює, а лише фінансово підтримує армію. Роздумами із цього приводу Бориско поділилася у власному блозі у виданні "Новое время".

"Вони поїхали на війну, бо не могли всидіти вдома. Це – головна причина, яка, втім, жодним чином не применшує шляхетності вчинку. Сильні українські жінки лягали під колеса автобусів, падали чоловікам в ноги, щоб втримати біля серця, біля дітей, залишити собі і потім придумати поважне виправдання. Але ефект захисного і невідворотного жіночого крила перестав працювати. Жіночий страх і материнський авторитет не зупинили тих, чий внутрішній воїн прокинувся. Народжені захисниками добра - вціліють чи ні - щасливі бути потрібними. Вони – на своєму місці, на своїй дорозі. І таких не може бути вся країна. А у випадковість, у сліпу кулю я не вірю. Не вірю, тому що бог…"

Читати більше й стежити за новими публікаціями телеведучої Юлії Бориско можна тут.