Юлія Бориско з чоловіком навчили дітей рахувати гроші

Юлія Бориско з чоловіком навчили дітей рахувати гроші

Ведуча ТСН поділилася секретами виховання двох школярів.

Поделиться:

Ведуча ТСН. Ніч Юлія Бориско зізналася, що її діти самі прибирають вдома і вже вміють рахувати гроші. Секретами виховання зірка 1+1 поділилася з виданням "Теленеделя" (№33, за 12-18 серпня 2013 року).

"Моїй доньці Соломії скоро виповниться 10 років, синові Марко - 7, він йде в перший клас, - розказала ведуча ТСН. - Звичайно, діти розпещені увагою і любов'ю всієї родини, задаровані подарунками і завжди вимагають ще більше. Чоловік Роман дуже ефективно з цим бореться - він у нас найсуворіший в питаннях виховання. Наприклад, у Хорватії після дитячої дискотеки Соля і Марко спробували в барі безалкогольну піна-колада, яка на наші гроші коштує 50 грн. І почали нас тероризувати, щоб купували їм коктейль щовечора. Роман виділив кожному по 200 кун - це 6 коктейлів, і сказав: "Хочете - купуйте щось у барі, хочете - на сувеніри витратьте. Але до кінця відпочинку більше кишенькових грошей не буде". Спрацювало! Діти розрахували кожну копійку і на коктейлі не ходили".

За словами Юлії, вони з чоловіком ставляться до дітей як до дорослих. Тому Соля і Марко мають право самостійно приймати рішення.

"Наприклад, мені дуже хотілося, щоб Солька танцювала - вона ж дівчинка! Однак донька після кількох занять рубонула "ні", і я її не пресингувала. Так само вийшло з гімнастикою і айкідо. Зате на плавання і малювання вона ходить уже давно і з задоволенням", - відкрила родинний секрет Юлія Бориско.

Діти Юлії Бориско мають чимало обовз'яків вдома. Так вони самі прибирають іграшки, а ще миють за собою посуд.

"Не хочу, щоб це робили спеціально навчені люди, тому що інакше як привчати до порядку і чистоти? Соля і Марко не лягають спати, поки не приберуть іграшки. Вони повинні помити за собою посуд", - розказала ведуча ТСН про домашні правила.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Бориско виклала у Facebook фото, на якому грає з чоловіком у бадмінтон в одному з київських парків. Ведуча пояснила, що діти у Львові, і поки "хата гуляє", є можливість проводити час максимально весело.

Стаття з журналу (PDF 4 Мб)