Юлії Висоцькій набридло голодувати, а Стукотін збирає речі додому

Юлії Висоцькій набридло голодувати, а Стукотін збирає речі додому

Підготовка до другої вечері почалася з конфлікту в червоній команді, що розгорнувся між Дашею та Анелією.

Поделиться:

Підготовка до другої вечері почалася з конфлікту в червоній команді, що розгорнувся між Дашею та Анелією. "Деякі дівчата вважають, що я нічого не знаю та не вмію. Така теза прозвучала з вуст Даші, і мене це дуже образило, - розповідає Редельбах. – Я не переймаюся саме її думкою, проте не люблю, коли мене контролюють. Ми вже разом працюємо достатньо часу, і в принципі кожен побачив, хто на що здатний. З Дашею в мене чудові стосунки, проте вона перевіряє кожну страву, яку я приготувала, з надією знайти помилку. Та це я можу перевіряти, що вона приготувала. Будемо виправляти ситуацію". Можливість налагодити стосунки дівчатам випала під час вечері, коли їм довелося разом готувати пасту та різотто. Між собою Даша та Анелія не спілкувалися, проте це не завадило їм вдало виконати завдання шефа та видати всі страви разом, правильно розподіливши обов'язки.

Сам же Арам Михайлович залишився знову незадоволений обома командами. "Я розповідав учасникам кілька годин, доки вони робили заготовки, що кожна вечеря – це випробування у стислі терміни, - скаржиться шеф. - Та що можна взяти з людей, які не пам'ятають, як має виглядати приготована ними страва, з чого вона складається? Все виглядає так, ніби вони починають працювати тільки тоді, коли на них звертаєш увагу. Втім, не моя задача контролювати кожного, треба, щоб вони самі були вмотивовані нагодувати людей у залі. Крім того, я не знаю, як їм ще наочніше пояснити, що не можна віддавати клієнту те, що тобі самому не до вподоби. Ця халатність – найбільша проблема конкурсантів".

У свою чергу, Юлія Висоцька, яка вже другий тиждень поспіль залишається голодною, сумно посміхалася та ділилася своїми враженнями. "Я хочу пишатися нашими кухарями, проте почула від Гаріка Кричевського, що їжа на італійських заправках сподобалася йому більше, ніж у нашому ресторані, - зауважила Юлія. – Наступного разу сяду за столик на червоній половині залу. Хтозна, може, тоді зірковим гостям більше пощастить з їжею".

Задоволені своєю перемогою дівчата були мовчазні, а ось хлопці не шкодували слів, щоб описати свій гнів у найменших деталях. "На вечері я абсолютно нічого не зіпсував, - виправдовується Олександр Янковський. - Я дуже злився не тільки на колег по команді, але й на ситуацію в цілому. Мав кричати на увесь зал, чи воно мені потрібно? Не знаю, чого іншим не вистачає: швидкості, професіоналізму. На словах всі шеф-кухарі, а як доходить до справи, то все з рук валиться". Сашко став єдиним кухарем, якого у підсумку шеф похвалив. Саме йому довелося обирати у свої команді претендентів на вибування з проекту.

"Дуже важко номінувати своїх колег, просто мерзенно, - продовжує Янковський. - Я з усіма спілкуюся, товаришую і не дуже приємно називати чиєсь ім'я, навіть, якщо ця людина погано проявила себе на вечері. Якось так недобре на душі, адже ми всі вже звикли один до одного. Проте я керувався виключно професійними помилками, які мої колеги допустили за весь період перебування на проекті, хоча й сама вечеря була вагомим показником. А те, що шеф назвав Ігоря Богданова, не стало для мене сюрпризом. Інтуїція підказувала мені, що піде саме він, проте я номінував тих, хто гірше себе проявив, на мою думку".

Врятовані шефом Андрій Радченко та Володимир Стукотін зробили для себе нерадісні висновки з минулої вечері. "Я не знаю, які в мене були проблеми, тому що не вважаю, що з чимось не дійшов ладу, - розмірковує Вова. - Так, перший салат викинули у смітник, проте далі я швидко зібрався та виправився. Напевне, мене номінували, тому що я в не дуже добрих стосунках з усіма в команді, не знаходжу з ними спільної мови. Не можу сказати, що тепер буду робити щось спеціально, аби залишитися в шоу. Навпаки, почав збирати речі додому, тому що, як я розумію, хлопці хотіли, щоб на минулій вечері пішов саме я".

Андрія Радченка образили взагалі двічі: спочатку Кирило Якушев, який мав готувати у парі з ним десерти, взяв усю роботу на себе, а потім Олександр Янковський номінував його на виліт. "Мені було неприємно, що десертами ми мали займатися разом з Кирилом, проте всі готові страви він видавав самостійно і не радився зі мною, - пригадує Андрій. - Можливо, він хотів виділитися, та я не зрадів з цього приводу, звичайно. Коли опинився в номінації, єдина думка була: як залишитися в шоу? Я не сперечаюся, допустив багато помилок, і з десертами не все було вдало. Неприємно було, що почув багато критики на свою адресу, але те, що шеф повернув мене назад до командного строю, стало радісною несподіванкою. Мене переповнювали почуття подяки та трохи сорому, через те, що я заслужив таку можливість недосконалою роботою". Тепер у Радченка буде можливість виправдати довіру Арама Михайловича, а Стукотіну варто бути більшим оптимістом! Недарма кажуть, що збувається те, про що багато думаєш...