Юрій Горбунов дав велике відверте інтерв'ю журналу "Теленеделя"

Юрій Горбунов дав велике відверте інтерв'ю журналу "Теленеделя"

В День Незалежності 24 серпня актору та телеведучому "1+1" Юрію Горбунову виповнилося 45 років. 

Поделиться:

В День Незалежності 24 серпня актору та телеведучому "1+1" Юрію Горбунову виповнилося 45 років. Як жартує сам Юра - це вік "ягідки", і він чудово почувається в ньому.

Напередодні улюбленець українців дав відверте інтерв'ю журналу "Теленеделя" та розказав про зйомки та акторські перевтілення в нових серіалах, про задоволення від гри на театральній сцені, поділився  мріями про народження дітей, найяскравішими подіями зі свого життя, а також узяв участь у стильній фотосесії.

В інтерв'ю Юрій Горбунов спростував міф про кризу середнього віку та розказав, що в 45 життя тільки починається:

 "Мені здається, це якась надумана штука, не криза, а усвідомлення того, що ти вже багато вмієш і наче йти немає куди. Але вік живи, вік учись! У тебе є потенційна можливість щось ще встигнути".

Ведучий також поділився деякими секретами про зйомки нового телесеріалу "Центральна лікарня" та зізнався, на які експерименти з гримом пішов заради ролі.

"Там невелика роль, але складна, адже моєму героєві за шістдесят. Гримери мене "зістарювали" понад годину, клеїли бороду, вуса, вдягали перуку", - розповідає актор.

 Також ведучий розповів, що протягом року займається йогою.

"Хоча це дуже дивно, раніше мене втомлювали фізичні навантаження, я дивився на годинник  і думав, коли це закінчиться, а тут – навпаки! Мені шкода, коли заняття закінчуються", - каже Горбунов.

Актор розказав, що наразі його мрія  - мати дітей, і він прагне відчути всі емоції батьківства.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов буде суддею дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", який стартує в середині жовтня на телеканалі 1+1.

Які мисливські трофеї здобув телеведучий,  чому вирішив учити англійську мову, що планує робити в майбутньому? Про це і багато іншого читайте в інтерв'ю в новому випуску (№35)  журналу "Теленеделя", на всіх розкладках преси.