Юрій Горбунов отримав велику роль в новому комедійному серіалі

Юрій Горбунов отримав велику роль в новому комедійному серіалі

Спілкуючись з прихильниками, під час онлайн-конференції, Юрій Горбунов розповів, в яких зйомках бере зараз участь та про свою офіційну сторінку у фейсбуці.

Поделиться:

Спілкуючись з прихильниками, під час онлайн-конференції, Юрій Горбунов розповів, в яких зйомках бере зараз участь та про свою офіційну сторінку у фейсбуці.

Юрій Горбунов відомий український телеведучий та актор, на рахунку якого ролі в десятках різних серіалів і фільмів. Ось і зараз продовжує зйомки програми "Пекарський турнір", яка незабаром статує на 1+1, уже готується стати ведучим нового вокального проекту "Битва хорів", працює і над новим ігровим шоу. А нещодавно стало відомо про участь Юрія в новій кінострічці Олексія Шапарєва "Київський торт".

"Звичайно мені подобається моя професія ведучого, я крім цього намагаюся підтримувати мою основну професію – артист драми і кіно. З драмою не дуже складається, а в кіно я періодично підзнімаюся, в невеличких ролях, і зараз маю гарну пропозицію по великій ролі, але поки що потримаю це в таємниці, бо процес ще тільки розпочався, буквально через 2 тижні буде зйомка пілота цього проекту. І ви матимете можливість побачити все на власні очі", - прокинув світло на майбутні плани Юрій Горбунов.

Невгамовний улюбленець українського глядача, Юрій постійно намагається розвиватися і пробувати себе в чомусь новому. Зізнається, що хотів би вести і розважальні ток-шок, а якби потрібно було, то справився б і з політичними програмами.

"Мені здається, що найважливіше в кіно, це не та роль, яку ти граєш, а та роль, яку ти отримуєш неочікувано. От зараз я отримав пропозицію зіграти в 20-серійому комедійному серіалі, і можна сказати, що я про таку роль мріяв", - радісно розповідає він.

Також під час онлайн-конференції Юрій Горбунов розповів про свою офіційну сторінку в фейсбуці, яка почала працювати напередодні.

"Я не можу сказати, що я якийсь там маніяк соцмереж, але тепер в мене з'явилася окрім своєї сторінці у фейсбуці ще й офіційна. На цій сторінці буде все, що пов'язано з роботою, не тільки з тим, що я роблю на 1+1, але й скажімо зйомками в кіно, озвучкою мультфільмів", - сказав Горбунов.

Тож тепер ви можете слідкувати за всіма найсвіжішими новина свого улюбленого актора і телеведучого на його офіційній сторінці в соціальних мережах, а програми, фільми і серіали з Юрієм Горбуновим дивитися на 1+1.