Юрій Горбунов знайшов двійника на шоу "Маленькі гіганти" (ФОТО)

Юрій Горбунов знайшов двійника на шоу "Маленькі гіганти" (ФОТО)

Телеведучий зізнався, що учасник команди Володимира Дантеса Женя Лебедин дуже нагадує йому себе в дитинстві.

Поделиться:

Юрій Горбунов - зірковий суддя національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" знайшов на проекті свого двійника.

Телеведучий зізнався, що учасник команди Володимира Дантеса Женя Лебедин дуже нагадує йому себе в дитинстві.

"Женя - дуже розумний, тямущий , розсудливий хлопчик. Він у міру сором'язливий, у міру впевнений у собі, багато працює, знімається в рекламах, в кіно. За своїм мисленням і навіть зачіскою він нагадує мене в дитинстві. Я, звичайно, не був таким розумним, але ми по духу дуже близькі" , - жартує Юрій.

За лаштунками проекту зірковий суддя неодноразово називав маленького Женю "майбутнім президентом чи прем'єр -міністром України".

"Виходячи з того, скільки у нього знань, він цілком може стати вченим або президентом. Катя Осадча брала інтерв'ю у його тата, який повідав, що коли вони з Женею гуляють, він йому весь час щось розповідає, а Женя цікавиться багатьма речами. Такі прогулянки можуть тривати годинами, і дитина все вбирає", - говорить Горбунов.

На рахунку у маленького Жені ролі в 12 фільмах і 20 рекламних роликах. Хлопчик розповідає, що заробляє гроші, щоб допомагати своїм батькам, а витрачає їх на оплату квартири та електроенергії. На проекті "Маленькі гіганти" Женя вразив суддів Наталю Могилевську, Юрія Горбунова і Олену Шоптенко своєю зворушливою розповіддю байки Крилова.

А цієї неділі, 1 листопада о 21:00, Женя Лебедин у складі команди Володимира Дантеса побореться з "маленькими гігантами" Ірми Вітовської і Ольги Фреймут за право залишитися в проекті.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".