Юрій Горбунов зніметься у фільмі "Київський торт"

Юрій Горбунов зніметься у фільмі "Київський торт"

Наразі в локаціях Києва наповну триває знімальний процес нового романтичного кіно для великого прокату в Росії та Україні - "Київський торт" режисера Олексія Шапарєва.

Поделиться:

Наразі в локаціях Києва наповну триває знімальний процес нового романтичного кіно для великого прокату в Росії та Україні - "Київський торт" режисера Олексія Шапарєва. У фільмі із солодкою назвою зіграє роль відомого телеведучого Костянтина відомий телеведучий 1+1 Юрій Горбунов. Він з'явиться у важливому епізоді, який вплине на подальший хід всіх подій стрічки. Яскравий телеведучий і шоумен Юрій Горбунов - ще й успішний актор. Нагадаємо, що на його рахунку ролі в десятках різних серіалів і фільмів.

Мальовничі пейзажі Києва надихнули авторів на створення сюжету історії та окремої ролі для смачного сувеніра "Київський торт". Молода дівчина з провінції приїжджає в Київ. Але вже скоро вона назавжди залишить Україну: головна героїня виграла грін-кард і має квиток на літак до США. Виходячи з вокзалу, Єлизавета (ім'я головної героїні) вирішила купити "Київський" торт і мало не втратила сумку з документами та квитками. Здавалося б, майбутнє Лізи в небезпеці, але двоє симпатичних хлопців не розгубились і допомогли дівчині повернути втрачене. Вони ж погодились стати гідами для Лізи та до літака показати їй Київ, цікавий, живий та не відомий звичайному туристові. До речі, одного з головних героїв зіграє Дмитро Ступка, онук легендарного Богдана Ступки. Змагання за любов головної героїні, випадкові зустрічі з цікавими людьми, захопливі пригоди – так яскраво та насичено проходить всього один день героїв на тлі чарівного та старовинного міста. Стрічка також обіцяє потішити меломанів, оскільки для саундтреку використано музику легендарних "Братів Гадюкіних".

"Цікава історія пов'язана з участю Юри у проекті. Я навіть не міг уявити, що Горбунов – актор, до того ж, із великим творчим доробком, коли запрошував його на зйомки! Тож окрім відомого ведучого, я отримав ще й професіонала, під час роботи з яким бажаний результат отримуєш усього за кілька дублів", - так коментує Олексій Шапарєв участь Горбунова у своєму новому фільмі.

Юрій Горбунов коментує свої враження від ролі у "Київському торті" після знімального дня: "Мій герой в сюжеті планує розлучитися, однак переосмислює своє ставлення до родини. Сюжет виявився психологічно дуже насиченим та складним. Мені здається, що у загальному контексті стрічки це буде особливо цікаво глядачеві".

Окрім Дмитра Ступки, головні ролі виконують молоді київські актори Діана Сиротіна та Валентин Тамусяк. Зйомки в "Київському торті" стануть дебютними для обох. Варто також зауважити, що знімати молодих українців – це принципова позиція режисера. Ольга Сумська, Тетяна Шеліга, Сергій Романюк, Лесь Задніпровський та інші поважні актори теж візьмуть участь у зйомках.

На екрани кінотеатрів України та Росії музична романтична історія "Київський торт" вийде вже у жовтні 2013 року. Виробництво стрічки доручено продюсерському центру "Аврора".