Юзик із "Кварталу 95" показав трьох своїх дітей (ФОТО)

Юзик із "Кварталу 95" показав трьох своїх дітей (ФОТО)

Актор "Кварталу 95" розповів, як виховує доньок та сина

Поделиться:

Юрій Корявченков якого всі знають і люблять як Юзика із "Кварталу 95", розповів ivona.bigmir.net, як виховує трьох своїх дітей Андрійка, Маргариту й Маріанну. Зокрема зізнався, що попри щільний графік роботи,  приділяє достатньо часу малечі. Й іноді навіть бере двох доньок та сина на зйомки, аби вони відчули атмосферу, яка панує в павільйоні, побачили декорації.

А у вільний Корявченкова із сім'єю обожнює виїжджати на природу, а якщо погода не дозволяє –знаходить спільне заняття вдома.  

"Граємо в лото чи монополію. Головне побути разом", - розповідає Юрій. І не приховує, що його діти теж полюбляють відеоігри, однак  поринають у них дозовано.

"Це, мені здається, проблема всіх сучасних батьків. Наші діти люблять грати на Ipad. До комп'ютерів ми їх не пускаємо. У них є час, коли вони вчать уроки, гуляють на вулиці і грають на IPad. Але ми з дружиною намагаємося обмежити його, але не завжди вдається", - каже актор, який лише у виняткових випадках дозволяє собі підвищити голос на дітей. Юзик дуже тепло ставиться до своїх доньок та синів і хоче дати їм усе, що має.

"У сучасних дітях батьки мають виховувати насамперед повагу до людей. Ще важлива дружба, адже вона дуже допомагає в житті. І, звичайно ж, потрібно навчати дітей цінувати почуття дитинства", - поділився Корявченков.