За лаштунками: двоє Доманських та сімейні драми конкурсантів

За лаштунками: двоє Доманських та сімейні драми конкурсантів

Участь у проекті "Голос країни" вже досить сильно виснажила вокалістів: звісно, вони посміхалися на камеру та радо відповідали на питання журналістів, проте у гримерках скаржилися на нестачу енергії.

Поделиться:

Участь у проекті "Голос країни" вже досить сильно виснажила вокалістів: звісно, вони посміхалися на камеру та радо відповідали на питання журналістів, проте у гримерках скаржилися на нестачу енергії. Незважаючи на це, здаватися не хотів жоден з півфіналістів, хоча це й довелося зробити половині з них під час оголошення результатів голосування.

Цієї неділі підтримати конкурсантів прийшли не тільки їхні колеги за проектом, але й друзі з першого сезону. Так, вже за традицією за лаштунками бігала Наталія Гордієнко, завітала до свого колишнього тренера Дар'я Мінєєва, вболівала за Ілларію Аліна Башкіна, а Влад Ситнік спостерігав за концертом з ред-руму. Всі вони були хіба що не найбільш зацікавленими глядачами, адже мали нагоду так само стояти на сцені та переживати всі ті емоції, що й півфіналісти шоу.

Атмосфера за кілька хвилин до старту концерту була досить піднесеною. Артисти наспівували композиції, підібрані їм музичним продюсером проекту, в той час як його ведучий Андрій Доманський знайомився зі своїм тезкою. Останній виявився адвокатом, ззовні абсолютно не схожим на зірку телебачення. Втім, чоловіки швидко знайшли спільну мову і навіть пригадали двох учасників першого сезону "Голос країни", які звалися Сергіями Юрченками. В той же час тренери давали останні поради своїм підопічним. І якщо деякі коучі просто бажали учасникам, щоб їм посміхнулася фортуна, то Олег Скрипка сказав Ілларії наступне: "Я хочу, щоб ти перемогла". І хоча цього не сталося, Олег Юрійович встиг висловити дівчині свою прихильність.

У ред-румі цього разу було досить тихо, адже ті, хто вже виступив, дуже уважно дивилися номери своїх конкурентів та схвально їх оцінювали. Завдяки старанням режисера-постановника Олени Коляденко, шоу видалося справді яскравим. Тишу у червоній кімнаті лише одного разу порушив директор Кирила Туріченка. Досить голосно він просив когось на іншому боці телефонної слухавки не витрачати всю пенсію на голосування за його підопічного.

Разом з перервою на знімальному майданчику настав пік хвилювань. Валерія наспівувала пісню Павла Табакова, якою завершилася конкурсна програма, а більш досвідчені тренери розмірковували, як розподілити симпатії між учасниками своїх команд. Серед усіх найбільше переймалася Ангеліна Моняк: критика від коучів на адресу дівчини була настільки для неї неочікуваною, що на якийсь момент вона втратила впевненість у собі. Втім, вже за кілька хвилин учасниця команди Валерії зібралася з духом і чекала на результати ефіру.

Продовження на офіційному сайті проекту