За лаштунками "Голосу країни" Мегі Гогітідзе підтримував гінеколог

За лаштунками "Голосу країни" Мегі Гогітідзе підтримував гінеколог

Підопічна Ані Лорак народжуватиме в Україні

Поделиться:

Ще на "відборі наосліп" дівчина з Грузії Мегі Гогітзе вразила глядачів "Голосу країни. Перезавантаження" особливим глибоким виконанням. Співачка стала частиною проекту, однак навіть не здогадувалася, що настільки припаде до душі українцям. Минулої неділі завдяки підтримці прихильників Гогітідзе вдалося потрапити до півфіналу. Дівчина, яка співала у "живому ефірі" на 8 місяці вагітності, не дозволяла собі панікувати перед виходом на сцену.

"Перед виступом я відчувала приємне хвилювання, але коли вийшла, воно одразу ж десь розчинилося. Я почала співати, розкриватися і в ті хвилини дала людям усе, що могла дати. У якийсь момент я навіть забула, де перебуваю (сміється)", - розповіла учасниця виданню kp.ua.

Того важливого вечора в знімальному павільйоні Мегі підтримували чоловік, його брат, близькі подруги і навіть гінеколог.

"Участь у шоу відкорегувала мої плани. Моя донька народиться в Україні. Хочеться продовжити свою кар'єру саме тут: я вивчу українськ й напишу цією мовою пісню. А виступатиму і тут, і в Грузії", - поділилася планами Гогітідзе.

Чим вагітна учасниця дивуватиме глядачів у півфіналі і чи не потрапить вона до пологового будинку саме в день ефіру, дізнаємося зовсім скоро у "Голосі країни. Перезавантаження".