За останні місця у "Голосі країни" поборються закарпатський чиновник і українська Уітні Х'юстон

За останні місця у "Голосі країни" поборються закарпатський чиновник і українська Уітні Х'юстон

12 квітня о 21:00 у Великодній вечір в ефірі каналу "1+1" вирішальний день вибору "наосліп"

Поделиться:

12 квітня о 21:00 у Великодній вечір в ефірі каналу "1+1" вирішальний день вибору "наосліп". Зіркові тренери "Голосу країни" завершать відбір учасників до своїх команд.

Простотою, відкритістю, гумором і талантом вразить суддів зірка Закарпаття – Іван Пилипець. Першими слухачами Івана були корови, яким він співав у рідному селі. Іван – місцева зірка, автор 35 пісень, знімає кліпи, які крутять по закарпатському ТБ, веде весілля і гучні заходи, керує місцевим будинком культури. Останні події переконали Івана: для всієї країни, не тільки для Західної України, потрібні хороші українські пісні. Для цього він і прийшов у вокальне шоу "Голос країни".

Силою голосу здивує Ольга Жовтоніжко із Запоріжжя, яка, незважаючи на сильну застуду, впорається зі складною піснею Уітні Х'юстон. Ольга музикант за покликанням, окрім сильного голосу, також володіє ще одним талантом – писати пісні. Проте досі їй не вдавалося реалізувати свої здібності. Дівчина потрапила у "Голос країни", і цей проект для неї – шанс розкрити свій потенціал перед усією країною. "Я не чула, щоб в Україні так переспівували Уітні Х'юстон. Ви неперевершені", – сказала після виступу Тіна Кароль. Але чи не впустили тренери можливість натиснути на червону кнопку, адже місць у командах майже не залишилося – побачимо у неділю, о 21:00.

Здивуванням вечора для всіх тренерів стане голос юного хлопця. Він прийшов на проект, щоби тут до нього поставилися без упередженості. Голос хлопця зовсім не відповідає зовнішності. А в житті його часто плутають з дівчиною.

"Я такий, який я є. Мій душевний стан відображений у зовнішності. Я народився чоловіком, живу як чоловік і хочу померти як чоловік. Вдома роблю усю чоловічу роботу по господарству, допомагаю бабусі на городі. У мене є дівчина, яка у всьому мене підтримує і надихає" – зізнається хлопець.

Також із-поміж учасників 6-го випуску: чемпіонка України з кікбоксингу, вчитель молодших класів, кухар і айтішник.

За академічний голос несподівано зіштовхнуться в сутичці Потап і Пономарьов, один з учасників розверне усі тренерські крісла і змусить неабияк поборотися зіркових наставників. Під чий виступ пустяться у танок всі тренери "Голосу країни", і хто з наставників першим укомплектує свою команду – дивіться у Великодній вечір на каналі "1+1" о 21:00.