Завдяки "Голосу країни" Кароль врятувала прихильницю від самогубства

Завдяки "Голосу країни" Кароль врятувала прихильницю від самогубства

Тіна Кароль розповіла, як своєю участю у третьому сезоні "Голосу країни", сама того не знаючи, врятувала від самогубства жінку.

Поделиться:

Тіна Кароль розповіла, як своєю участю у третьому сезоні "Голосу країни", сама того не знаючи, врятувала від самогубства прихильницю. Про цей випадок співачка розказала в інтерв'ю "Теленеделе".

Тіна пояснила, що продовжила участь у "Голосі країни 3" після смерті чоловіка, оскільки несла відповідальність за свою команду. Крім того, Кароль впевнена, що чоловік Євген Огір не схвалив би її відмови від запланованих виступів.

Допомогла впоратися з втратою і реакція публіки і фанів, які підтримували Тіну на кожному виступі і радісно зустрічали.

Так, на першому корпоративі після смерті Євгена до співачки підійшла жінка і сказала, що сила духу Тіни допомогла їй вижити.

"І ось на цьому весіллі до мене підійшла гостя: "Тіна, ви врятували мені життя. У мене помер син, я не бачила сенсу жити далі і думала про самогубство. Але коли побачила, що ви вийшли на майданчик "Голосу країни", зупинилася. І вирішила: поки вона співає, я буду жити. Може, ви не врятували його життя, але точно врятували моє", - розповіла Кароль.

Нагадаємо, канал 1+1 зняв документальний фільм про Тіну Кароль під назвою "Сила любові та голосу". Вінвийде в ефір у новому сезоні.