Згубні пристрасті зірок Голлівуду

Згубні пристрасті зірок Голлівуду

Гроші та слава не рятують від  залежності до алкоголю та наркотиків. 

Поделиться:

Гроші та слава не рятують від  залежності до алкоголю та наркотиків.

Дрю Берімор
У 9 років вона почала курити та пропускати чарку-іншу міцного напою. У десять пристрастилася до марихуани, а вже у дванадцять її ліпшим другом був кокаїн.

Акторка Дрю Беррімор стала наймолодшою алкоголічкою та наркоманкою у Голлівуді. У 13 вона лікувалася від залежності у спеціалізованій клініці, проте – марно. Почати нове життя її вдалося лише після невдалої спроби самогубства.

Вона пройшла курс лікування у психіатричній клініці та здолала свою залежність: "Я побувала у пеклі та повернулася назад".

Келлі Озборн
"Алкогольна залежність у мене в генах" - так виправдовувала свою пристрасть до міцних напоїв донька співака Оззі Озборна Келлі. Свою першу чарку дівчина випила у дванадцять років. Але за два роки лише алкоголю їй вже не вистачало. У нього вона почала додавати наркотичний засіб "Вікодин".

Своє вісімнадцятиріччя дівчина відсвяткувала у реабілітаційній клініці. Проте подолати залежність не вдавалося. Справжнім рятівником для 25-річної Келлі Озборн став модель Люк Уоррел. Заради нього Келлі відмовилася від алкоголю та наркотиків. Згодом пара розлучилась, але дівчина і досі не вживає ані краплі.

Брітні Спірс
У неї відібрали дітей, її багатомільйонними статками керували родичі, а її саму визнали недієздатною. Причиною всьому - алкоголь та наркотики. Співачка Брітні Спірс у розквіт своєї кар'єри, у двадцять шість років, пустилася берега - поголила голову, безупинно вживала міцні напої та наркотики, ходила гола та напідпитку перед своїми дітьми.

Читайте також: У сім'ї Анатолія Анатоліча поповнення

Саме тоді її позбавили батьківських прав та навіть назначили співачці опікуна - рідного батька. Брітні лягла у клініку та вилікувалась. Вона перемогла залежність та знову стала однією з найуспішніших виконавиць світу.

Докладніше дивіться у сюжеті "Сніданку 1+1".