Валерій Жидков і Володимир Зеленський жорстоко розіграли колег

Валерій Жидков і Володимир Зеленський жорстоко розіграли колег

Буквально днями пройшли зйомки чергового випуску гумористичної програми "Вечірній Київ", який усі небайдужі до гумору зможуть подивитися вже цієї п'ятниці о 21:00 на каналі " 1+1".

Поделиться:

Буквально днями відбулися зйомки чергового випуску програми "Вечірній Київ", який усі небайдужі до гумору зможуть подивитися вже цієї п'ятниці о 21:00 на каналі " 1+1".

Як завжди, Володимир Зеленський і його напарник Валерій Жидков зібрали в студії всіх охочих отримати величезну порцію сміху та гарного настрою, а також зіркових гостей, яких запросили поділитися емоціями після того, як вони самі стали жертвами розіграшів.

Цього разу полоскотати нерви вдалося Юрію Корявченкову (більш відомому, як Юзик із "95 Кварталу"), потім модному українському дизайнерові Андре Тану та популярній телеведучій Маші Єфросиніній. Останніх двох Gigamir вдалося перехопити відразу після того, як їхні розіграші показали на екрані.


Андре Тан: Ой, ви навіть уявити собі не можете, як я злякався. Звичайно, складно пояснити, що я відчув у той момент, оскільки, судячи з того, що показали на екрані, особливого страху на моєму обличчі не читалося. У розіграші присутня пара, яка на моїх очах, у певній мірі через мене ж, а точніше, через мій телефон, почала сваритися, після чого хлопець ударив дівчину, і в неї потекла кров. А тепер самі уявіть мої емоції в той момент! Коли це покажуть по телевізору, глядачі все самі зрозуміють.

Маша Єфросиніна: Ну Ви ж це тільки-но бачили? Мене, як жінку з маленькою дитиною, пронизати такою штукою про дітей… Це, мабуть, найжорстокіший розіграш, який можна влаштувати над жінкою-матір'ю, чесно. Мене розіграла дитина, з якою була купа проблем, яка втекла від тата та ще й чимось хворіла. Загалом, стрес за стресом.

Побачити, як це було, можна буде вже цієї п'ятниці. Новий "Вечірній Київ" чекає на глядачів "1+1" о 21:00.