Журналіст ТСН отримав "Греммі" замість Адель!

Журналіст ТСН отримав "Греммі" замість Адель!

Віталій Седюк в черговий раз шокував весь світ своєю витівкою. Цього разу він мало не отримав нагороду від імені Адель.

Поделиться:

Журналіст ТСН Віталій Седюк, добре відомий таким зіркам, як Мадонна і Вілл Смітт, в черговий раз шокував весь світ своєю витівкою. На 55 церемонії вручення "Греммі", незважаючи на посилену безпеку, жартівнику та приколісту Віталію Седюку вдалося проникнути в Стейплс-центр, де проходила церемонія. І не тільки проникнути в зал, але і вийти на сцену. Віталій мало не отримав грамофон від імені Адель.

В інтерв'ю The Hollywood Reporter Віталій розповів, що змусило його на такий божевільний вчинок: "Канал 1+1, де я працюю, не отримав акредитацію, тому я пішов на "Греммі" з друзями, у яких були квитки. Охорона не перевіряла, скільки нас було, і пропустила мене. Спочатку я пішов до преси і взяв інтерв'ю у Дженніфер Лопес і Ніколь Кідман. А потім прослідував за дівчиною в зеленому платті. Охорона перевірила мої кишені, але навіть не попросила квиток. І тільки коли я опинився в залі, я зрозумів, що це була Кеті Перрі!"

Почувши про початок церемонії, український журнаіліст зайняв місце в другому ряду поруч з такими знаменитостями, як Джастін Тімберлейк, Бейонсе і Стінг. Правда, місце, яке зайняв Віталій, належало солістові групи Maroon 5 Адаму Левіну, якому довелося сидіти на підлозі.

Ідея вийти на сцену у Віталія народилася спонтанно, коли ведучі покликали на сцену улюблену співачку Седюка Адель. Ось тут Віталій і вийшов на сцену, вдаючи, ніби нагороду вручають йому. Подякувавши всім за визнання, журналіст додав в мікрофон: "Дякую, Адель. Ви - моє натхнення!"

За лаштунками провокатора вже чекала охорона, яка і передала його в руки поліції. Всю ніч, одягнений в смокінг Седюк, провів у камері попереднього ув'язнення в поліцейській дільниці.

Сам же Седюк так прокоментував свою витівку The Hollywood Reporter: "Моя мета - розважити і показати різні емоції знаменитостей. Я не божевільний хлопець. Я просто думаю по-іншому!"

Всі подробиці дивіться сьогодні у "ТСН. Особливе" о 16:45 на каналі 1+1!