Журналісти "Території обману" під прикриттям працювали на м'ясокомбінаті

Журналісти "Території обману" під прикриттям працювали на м'ясокомбінаті

Споживацькі розслідування на 1+1 знову повертаються в ефір. "Територія обману" розкрила страшну таємницю про м'ясо з прилавків магазинів та ринків.

Поделиться:

Споживацькі розслідування на 1+1 знову повертаються в ефір. "Територія обману" розкрила страшну таємницю про м'ясо з прилавків магазинів та ринків.

15 травня о 22.10, у середу, на 1+1 стартує новий сезон програми споживацьких журналістських розслідувань Олексія Душки "Територія обману". Після канікул програма вийде в оновленому форматі: відтепер це буде один 45-ти хвилинний фільм, присвяченій одній з побутових проблем, а автор програми Олексій Душка буде з'являтися в стендапах з місця розслідувань.

"Ми й надалі будемо досліджувати споживацькі ринки, товари та послуги. З'ясовувати, де й на чому нас дурять. "Територія обману" покликана підвищити загальну споживацьку культуру та обізнаність людей про якість продукції, з якою вони стикаються щодня, змусити наших виробників виготовляти якіснішу продукцію, а відповідні органи – контролювати це. Новий формат дозволить більш глобально та повніше розкрити тему дослідження. Також ми приділятимемо більше уваги практичним порадам: що саме варто купувати, що - ні, на що звертати увагу, а чого – остерігатися, і як правильно відстоювати свої права споживача", - розповів про новий сезон автор та ведучий "Території обману" Олексій Душка.

Уже завтра "Територія обману" розповість глядачам всю правду про м'ясо. Скільки насправді м'яса міститься у "м'ясі", яке продається на ринках і в магазинах, якою отрутою його обробляють, щоб воно мало привабливий вигляд, чи є туалетний папір у ковбасі та чи можна взагалі назвати м'ясом те, що продають у наших магазинах. Журналісти "Території обману" влаштувалися на м'ясокомбінат – і покажуть процес зсередини.

Незабаром на глядачів каналу 1+1 також чекає розслідування "Території обману" про техніку: як обрати нешкідливу для здоров'я побутову техніку, не купити підробку та що робити, якщо ваш новий телефон виявися з браком. Також журналісти програми вже працюють над розслідуванням про небезпеки ремонту: чим можуть обернутися перепланування в "хрущовках" та "чешках" і як правильно вибрати шпалери, фарби та лаки, аби не труїтися потім у власному помешканні.

Програма вироблена Департаментом журналістських розслідувань 1+1, виходитиме щосереди о 22:10. Кожен фільм триватиме близько 45 хвилин та буде присвячений окремій темі.