Зірка "Кухні" Марк Богатирьов вперше розповів про особисте життя

Зірка "Кухні" Марк Богатирьов вперше розповів про особисте життя

Сьогодні на каналі "1+1" стартує новий сезон серіалу 

Поделиться:

Сьогодні на каналі "1+1" стартує новий сезон серіалу "Кухня". Одну з головних ролей у фільмі виконав Марк Богатирьов. Нещодавно він розповів журналу "Антенна" про свої захоплення, плани на майбутнє та кохання.

Роль харизматичного Макса прославила актора та зробила популярним. Однак на відміну від свого товариського і веселого героя Марк досить скромна людина і не любить говорити про особисте. Тим не менш, цього разу актор погодився трохи розповісти про себе.  

Виявляється, після переїзду до Москви і вступу до Школи-студії МХАТ, щоб заробити хоч якісь гроші, він працював і охоронцем, і водієм, і навіть адміністратором у салоні гральних автоматів.

Актор зізнався: уперше він закохався в 11 років, але тоді його почуття залишилися без відповіді. На щастя, зараз особисте життя зірки "Кухні" складається більш вдало.

"Я закоханий, і вже давно. З цим в мене усе гаразд, вона – невід'ємна складова мого теперішнього щасливого стану", - зізнався Марк.

За словами актора, йому подобаються дівчата, які слідкують за собою, з якими є про що говорити. Адже краса розуму для набагато важливіша, ніж зовнішня привабливість

Дивіться серіал "Кухня" на "1+1" з понеділка по четвер о 21:20.