Зірка серіалу "Діла" Хатідже Шенділь постраждала на зйомках

Зірка серіалу "Діла" Хатідже Шенділь постраждала на зйомках

Турецька актриса розповіла про екстрим на зйомках, свою силу, заміжжя та мрії стати мамою.

Поделиться:

Турецька актриса розповіла "Сегодня.ua" про екстрим на зйомках, свою силу та особисте. 

- Хатідже, вас вважають однією з найкрасивіших турецьких актрис: за вашими плечима титули "Міс Туреччина" і "Міс Європа". Але відомою ви стали завдяки серіалу "Моя кохана Діла". Ви схожі за характером на свою героїню?
- Моїй Ділі довелося багато чого пережити й через багато що пройти. Але вона змогла вистояти. Іноді вона здійснює вчинки, про які шкодує, але ніколи не здається – я дуже ціную в ній це. Вважаю, що Діла – сильна жінка, як і я.


- У серіалі ви багато їздите верхи. Брали уроки верхової їзди?
- Я витратила три місяці, щоб цьому навчитися. Зараз їжджу верхи добре, але під час зйомок було кілька випадків, коли мене кінь скидав. Спеціально вони такого ніколи не зроблять, це дуже вірні й віддані тварини. Просто коли зйомки відбувалися в лісі, там було багато змій, а коні їх бояться. Ось вони скидали мене від страху (сміється).

- Ви хоч не сильно постраждали?
- Слава Богу, ні. Але потім мені треба було далі зніматися в сценах верхи на цьому ж коні. І я думала: "Або зроблю це зараз, або ніколи". У результаті знову сіла в сідло, але при цьому, звичайно, у мене тремтіли і руки, і ноги.

- Ви багато знімаєтеся. При такому ритмі вистачає часу на особисте життя?

- У всіх акторів бувають моменти, коли вони завантажені роботою і бачать свою сім'ю та друзів не так часто, як хочеться. Тим більше що в мене часто зйомки проходять за межами Стамбула, де живе моя сім'я. Але, коли я повертаюся, намагаюся якомога більше часу проводити з коханими людьми.

Дивіться серіал "Моя кохана Діла" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".