Зірки 1+1 названі претендентами на звання найкрасивіших людей України

Зірки 1+1 названі претендентами на звання найкрасивіших людей України

Журнал Viva! відкрив голосування за зірок, які цього року номіновані на престижну відзнаку "Viva! Найкрасивіші".

Поделиться:

Журнал Viva! відкрив голосування за зірок, які номіновані на престижну відзнаку "Viva! Найкрасивіші-2013". Серед найвідоміших людей України у списку претендентів є велика кількість зірок каналу 1+1.

Так у чоловічій номінації названі "ранні пташки" Анатолій Анатоліч і Руслан Сенічкін, тренер екстремального шоу "Вишка" Ілля Кваша, режисер і креативний продюсер "Голосу країни. Перезавантаження" Олег Боднарчук, ведучий "Битви хорів" Юрій Горбунов та тріо кварталівців Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Степан Казанін.

Усього у чоловічій номінації заявлені 56 зірок - найвідоміші музиканти, спортсмени, телеведучі тощо.

У жіночому шорт-листі претенденток майже стільки ж - 54. Канал 1+1 представляють ведуча "Світського життя" Катя Осадча, ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька, ведуча "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут та переможниця 3-го сезону "Голосу країни" співачка Анна Ходоровська.

Підтримайте улюбленців! Проголосувати за найкрасивіших зірок можна на сайті sk.viva.ua.

Ідея і місія номінації "Viva! Найкрасивіші" - вибір всебічно красивої Людини, яка поєднує красу зовнішню і внутрішню, красу людських вчинків і досягнень.

Серед тих, хто проголосує за зіркових номінантів, будуть розіграні 42 запрошення на урочисту церемонію вручення премії "Viva! Найкрасивіші-2013".