Зірки "1+1" у "VIVA!": Ольга Фреймут про таємницю щастя, а Марина Леончук про хрестини сина

Зірки "1+1" у "VIVA!": Ольга Фреймут про таємницю щастя, а Марина Леончук про хрестини сина

У новому пасхальному номері журналу VIVA! глядачі каналу "1+1" знайдуть чимало цікавого про своїх улюблених зірок. 

Поделиться:

У новому пасхальному номері журналу "VIVA!" глядачі каналу "1+1" знайдуть чимало цікавого про своїх улюблених телеведучих та акторів. Адже головною темою 8-го випуску видання став сімейний спецпроект за їхньою участю – "Ідеальна Пасха".

Зокрема, обкладинку випуску прикрасила ведуча шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут з донькою Златою.  В фотосесії також взяла участь мама Олі – Алла Михайлівна. В інтерв'ю ведуча розповіла про свою сім'ю, а також поділилася секретом свого щастя.

В проекті взяла участь чарівна ведуча "Сніданку з "1+1" Марина Леончук зі своїм маленьким сином  Гордеєм.  Вона розповіла про хрещених та хрестини сина, сімейні традиції цього світлого свята, своє ставлення до церкви.

А також Ірма Вітовська, Сніжана Єгорова з дітьми, актор "Кварталу 95" Юрій Корявченков з дружиною та трьома дітьми, котрий розповів про кумівство серед колег – хто кому хрещений.

Як ви знаєте, на каналі "1+1" стартував третій сезон популярного серіалу "Кухня", у якому роль бармена Кості зіграв актор Віктор Хориняк. Читайте ексклюзивне інтерв'ю з Віктором, який нещодавно побував у Києві.