Зірки "1+1" влаштували патріотичний флешмоб на честь 10-річчя журналу Viva!

Зірки "1+1" влаштували патріотичний флешмоб на честь 10-річчя журналу Viva!

Видання привітали Соломія Вітвіцька, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв 

Поделиться:

Журналу Viva! – 10 років. Із ювілеєм популярне видання про знаменитостей привітали зірки телеканалу "1+1". На своїх сторінках у соцмережах Соломія Вітвіцька, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв влаштували святковий патріотичний флешмоб на честь ювілею українського глянцю.

На жовто-блакитному тлі, з прапором у руках і на плечах знаменитості побажали Viva! процвітання.

"10 років - це не вік і не термін. Це початок початків для людини. А для журналу - достатньо тривалий шлях, місцями тернистий, що змушує боротися за місце на медіаринку, де стати конкурентом і триматися на рівні - коштує багато чого. Viva! за цей період посів гідне місце не тільки в медіапросторі, але і в житті багатьох українців. Спасибі за красиві історії, яскраві фотографії, настрій і навіть поради! Хорошого старту на 20-ку", - написав ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін, який неодноразово розповідав про своє життя й громадянську позицію на сторінках цього видання.

Колега Сенічкіна Людмила Барбір теж знімалася для Viva!, зокрема й для ювілейного випуску. Популярному українському глянцю телеведуча побажала не припиняти втілювати сміливі ідеї.

"Твори красиву країну! Viva! бажаю процвітання, нових звершень та довгих років! Кожен ваш ювілей стане приводом не тільки для гордості за вже зроблене, але і стартом для кращих сенсаційних проектів!"

По-особливому до журналу-ювіляра ставиться й Соломія Вітвіцька, адже вважає: на сторінках цього глянцю завжди йдеться про важливе.

"VIVA - 10 років! Творимо гідну українську історію разом! Це журнал - не просто зірковий, а й дуже свідомий та з громадянською позицією! Тож вітаю з ювілеєм та бажаю завойовувати нові вершини міжнародної публіцистики - бо сьогодні ви тренд і відкриваєте нових зірок!" - написала Соломія.

А ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв додав, що виданню такого рівня під силу змінювати країну на краще.

 "VIVA Україна! Твори щасливу державу. І настане час, коли кожен українець житиме в гармонії з собою та батьківщиною. Вітаю", - написав Єгор Гордєєв.

До привітань із десятиріччям долучилася й Марина Леончук. Зірка "1+1" побажала виданню творити красиву Україну й закликала усіх читачів долучатися до флешмобу.

"З Днем народження, рідна VIVA! VIVA Україна! Україна єдина! Підтримуйте патріотичний флешмоб, друзі, любіть Україну не на словах, а на ділі", - звернулася до підписніиків Леончук.