Зірки розповіли "ТСН.Особливе", як зустрічатимуть Новий рік

Зірки розповіли "ТСН.Особливе", як зустрічатимуть Новий рік

До Нового року залишилося всього два тижні, тож не тільки в пересічних українців, а й в зірок шоу-бізнесу киплять останні приготування до свят.

Поделиться:

До Нового року залишилося всього два тижні, тож не тільки в пересічних українців, а й в зірок шоу-бізнесу киплять останні приготування до свят. Хто вдома з рідними, хто на курортах, а хто не впустить можливості підзаробити на святкових корпоративах? Знаменитості вже знають де зустрічатимуть 2014 рік, і розповіли про це "ТСН.Особливе".

Ведучий 1+1 і головний "кварталівець" Володимир Зеленський зізнається, що всі новорічні виступи Кварталу 95 вони з друзями записують заздалегідь, щоб новорічні свята провести з рідними. А цього року Зеленський поїде з сімє'ю в гори, вчитися з донькою кататися на лижах.

"Я пообіцяв своїй доньці – мені так соромно, справа в тому, що моя донька і я, ми не вміємо кататися на лижах. Тому, що я ніколи не був на лижних курортах, все немає часу – я працю, і працюю. А вже всі сміються – мені вже 36-й рік, ніби як, іде", - каже він.

Зустрічатимуть Новий рік вдома і Наталія Корьольова, і Потап з Настею Каменських. Уже 6 років поспіль, після виходу з "ВІА Гри" відпочиває дома з рідними від новорічних корпоративів і Віра Брежнєва.

"Я вдома святкуватиму Новий рік. Це мій вибір. Старша донька загадує свої бажання – вона ще за звичкою пише листи Діду морозу, хоча, вона розуміє, що Діда Мороза не існує. Вона каже: мам, Дідусь мороз же почув мої бажання? Заглядуючи мені в очі", - згадує Віра.

А от Діма Білан, Лоліта Мілявська і Світлана Лобода вирішили присвятити себе роботі. В новорічну ніч Лобода виступатиме аж на 3 корпоративх, а потім планує записати новий альбом.

"В січні я вирішила відмовитися від всіх концертів, я лечу в Лос-Анджелес, і буду записувати альбом, який обіцяла всім випустити весною. Єва їде зі мною", - розповіла Лобода.