Зірки, яким фізіологічні вади не завадили побудувати кар'єру (ВІДЕО)

Зірки, яким фізіологічні вади не завадили побудувати кар'єру (ВІДЕО)

Навіть фізіологічні особливості не завадили цим вольовим особистостям побудувати кар'єру  

Поделиться:

Навіть фізіологічні особливості не можуть завадити сильним людям здійснити мрію всього життя. Сьогодні "Сніданок з "1+1" зробив добірку найбільш вольових акторок, яким вади зовнішності не завадили збудувати приголомшливу кар'єру.

МАЛЕНЬКА ВЕЛИКА АКТОРКА

Через брак гормону росту ще у дитинстві Лінда Хант припинила рости. Але 145 см цілком вистачило, аби стати великою акторкою і навіть отримати "Оскар". Найпрестижнішу кінонагороду талановитій крихітці принесла роль фотографа Біллі Квана у австралійській драмі "Рік небезпечного життя". Цікаво, що Лінда стала першою жінкою, якій вручили статуетку за чоловічу роль. Зараз Хант – 70. І вона не припиняє зніматися.

УПЕРТЕ ДВЧИСЬКО З ДЦП

Як і Лінда Хант, Лорен Поттер із дитинства мріяла про кар'єру акторки. Але всі навколо відмовляли її від цієї ідеї. Мовляв, дівчатам із синдромом Дауна в кадрі робити нічого. Однак уперта Лорен нікого не слухала і продовжувала ходити на кастинги. І недарма! Уже у 18 років вона отримала роль чірлідерки Беккі Джексон у серіалі "Хор" і лишилася у шоу аж на 6 сезонів. Зараз 25-річна акторка активно захищає людей із ДЦП і регулярно виступає з натхненними промовами в американському конгресі. А також допомагає у благодійному фонді.

Більше дізнавайтеся у відео: