Зіркові тренери назвали фіналістів "Голосу країни"

Зіркові тренери назвали фіналістів "Голосу країни"

Стали відомі 24 фіналісти шоу "Голос країни". Наступної неділі відбудеться перший прямий ефір

Поделиться:

Стали відомі 24 фіналісти шоу "Голос країни". Наступної неділі відбудеться перший прямий ефір.

У шоу Голос країни на телеканалі "1+1" закінчились всі відбіркові етапи. 10 липня пройшов вирішальний вокальний бій між останніми дуетами в командах кожного тренера, а після нього ще одне випробування – раунд "на виліт". В командах залишилось по 6 кращих вокалістів. Наступної неділі стартують прямі ефіри, де в гру вступають телеглядачі.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон з 28.02.2016

Андрій Бєсєда та Сергій Юрченко
Останнім вокальним дуетом в команді Діани Арбєніної стали: майор міліції Сергій Юрченко та професійний музикант Андрій Бєсєда. Тренер обрала для них пісню "Ты меня на рассвете разбудишь" і на репетиціях учасники чудово її виконували. Під час виступу Діана Арбєніна та весь зал аплодували та підспівували учасникам дуету. Переможцем вокального двобою тренер назвала Сергія Юрченко.

Ірина Пойзен та Наталка Оцабрик
Вокальне змагання дуету з команди Олександра Пономарьова Ірини Пойзен та Наталки Оцабрик було схоже на справжній боксерський бій. Обидві учасниці були рішуче налаштовані на перемогу. Таким чином пісня гурту "Моральний кодекс" "До свиданья, мама" в їхньому виконанні звучала досить агресивно. Тренер розкритикував обох учасниць, і прийняв рішення залишити у проекті "Голос країни" Ірину.

Олена Карась та Олексій Мартиненко
Стас П′єха обрав пісню Крістін Лентью "Story of My Life" для дуету Олени Карась та Олексія Мартиненко. Після виконання пісні дуетом всі тренери відмітили артистичність Олексія та сильний голос Олени. Стас П′єха не зміг надати перевагу жодному з учасників і взяв тайм-аут. Костянтин Меладзе порадив зірковому тренеру залишити в проекті Олексія Мартиненко як одного з найяскравіших учасників. На етапі "сліпого прослуховування" його навіть порівнювали з Джастіном Тімберлейком. Стас П′єха залишив у своїй команді Олексія Мартиненко.

Ештар Раді та Анна Аніцой
Учасниці фінального дуету зіркового тренера Руслани Лижичко Ештар Раді та Анна Аніцой були серйозно налаштовані на суперництво. За порадою Костянтина Меладзе, обрану для дівчат пісню Нюши "Чудо" замінили на композицію Рея Чарльза "Hit The Road, Jack", яка, на думку музичного продюсера, більше підходила для вокального двобою. На репетиціях між учасницями розгорілася справжня емоційна боротьба. Стасу П′єсі виступ дівчат здався схожим на дуель ягуара та пантери. Руслана надала шанс Ештар продовжувати участь у шоу.

Після вокальних двобоїв у командах залишилося по 7 учасників. За правилами проекту до наступного етапу могли потрапити лише 6. Кожен зірковий тренер у своїй команді мав визначити двох вокалістів, які на батлах виступили найслабше. Вони виконали свої пісні з етапу "сліпих прослуховувань" і тренер залишив кращого з двох у проекті.

Команда Діани Арбєніної
Першими на ринг Андрій Доманський запросив учасників команди Діани Арбєніної. Тренер коротко охарактеризувала кожного вокаліста і обрала двох "на виліт". Володимира Окілко Діана вирішила випробувати ще раз, оскільки у двобоях він змагався із недостатньо сильною суперницею. Також тренер попросила заспівати ще раз Шмагі Тагіашвілі. Останній гарно виступив, але Діана надала перевагу Володимиру зазначивши, що українською піснею "Ой ти, дівчино, з горіха зерня" він показав своє коріння. Таким чином, До прямих ефірів в команді Діани Арбєніної проходять: Іван Ганзера, Таша Круз, Наталка Гордієнко, Сергій Юрченко, Ліка Бугайова та Володимир Окілко.

Команда Олександра Пономарьова
Олександр Пономарьов вирішив, що в його команді "на виліт" повинні співати Тетяна Колеснікова та Катя Грачова. Тетяна виконувала власну пісню, а Катя – Лари Фабіан "Je t'aime". І з двох унікальних голосів Олександр обрав Катеринин. У прямі ефіри з команди Олександра Пономарьова проходять: Катя Грачова, Ірина Пойзен, Дмитро Теймуразов, Даша Мінєєва, Владислав Ситник та Аліна Башкіна.

Команда Стаса П′єхи
Андрій Доманський запросив на ринг учасників команди Стаса П′єхи. Тренер похвалив кожного вокаліста. Стас вирішив, що пісню "на виліт" повинні заспівати Яна Брилицька та Олексій Мартиненко. Після виступу вокалістів, тренер зі своїм дрім-тім надали можливість Олексію продовжувати участь у шоу "Голос країни". Таким чином до прямих ефірів з команди Стаса П′єхи проходять: Роман Стоколос, Стас Конкін, Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Ольга Шаніс та Олексій Мартиненко.

Команда Руслани Лижичко
На ринг піднялися учасники команди Руслани і у номінацію "на виліт" вона обрала двох самих сильних вокалісток, два унікальні голоси – Севіль Меметову та Тоню Матвієнко. Тренер вирішила остаточно переконатися у правильності свого вибору. Виступ Тоні зірвав овації залу. Руслана назвала її голос брендом України і дала шанс продовжувати участь у шоу. У прямі ефіри з команди Руслани проходять: Тоня Матвієнко, Євгенія Червоножко, Ештар Раді, Дмитро Іващенко, Артем Верещака, Василь Логай.

Таким чином, 24 кращих голоси країни визначені. З наступної неділі, 17 липня, участь в їх подальшій долі на проекті будуть приймати не тільки зіркові тренери, а й телеглядачі каналу 1+1. Також до шоу приєднається телеведуча Катя Осадча.

Голос країни звучить на телеканалі "1+1" щонеділі о 20:00

Більше інформації на сайті проекту "Голос країни": http://goloskrainy.tv
а також у соціальних мережах:
VKontakte — http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook — http://facebook.com/goloskrainy
Twitter — http://twitter.com/goloskrainy
YouTube — http://youtube.com/goloskrainy