Вражаюча схожість: Брати та сестри голлівудських акторів

Вражаюча схожість: Брати та сестри голлівудських акторів

Який шлях обирають родичі відомих акторів

Поделиться:

Брати та сестри голлівудських зірок часто дуже схожі зовні на своїх відомих родичів, але обирають зовсім інакший творчий шлях.

Брат Анджеліни Джолі Джеймс Хейвен – американський продюсер. Він знімає фільми та займається організацією кінофестивалів. За словами Джолі, своєю кар'єрою вона зобов'язана  саме брату. Адже перші ролі вона зіграла у короткометражках, які він знімав.  Як і Анджеліна, Джеймс багато років не спілкувався з батьком, а от із сестрою у них навіть сварок ніколи не було. Поки в її житті не з'явився Бред Пітт, свого брата вона називала найближчим чоловіком.

Рідний брат є і у чоловіка Анджеліни – Бреда Пітта. Звати його Дуглас. На відміну від старшого брата відомим актором він не став. Хоча міг би: красунчик він ще той.  Просто Дуглас завжди був серйознішим за брата і не вірив, що акторством можна заробити великі гроші, тому вибрав інший шлях. Дуглас Пітт - впливовий американський бізнесмен. Займається ай-ті-технологіями. Левову долю доходів , як і брат, віддає на благодійність.

Красуні Пенелопа та Моніка Крус - не близнята, але як схожі! Молодша сестра актриси  – танцюристка і модель. Актрисою Моніка бути ніколи не хотіла. Хоча якось їй довелося підмінити сестру на знімальному майданчику "Піратів Карибського моря". Коли животик було вже добре видно, акторку знімали тільки крупним планом. Сцени на відстані грала сестра. Сьогодні Моніка Крус розробляє власну лінію одягу. 

Читай також: Зірки, які застрягли в одній ролі