Зірковий дайджест: Голлівудські зірки, яких важко відрізнити один від одного (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Голлівудські зірки, яких важко відрізнити один від одного (ВІДЕО)

Є актори, як дві краплі води, схожі одне на одного

Поделиться:

Кожен із них хоче бути неповторним і унікальним. Та є актори як дві краплі води схожі одне на одного. І навіть шанувальники їх увесь час плутають! Саме про таких сьогодні розповідав глядачам "Сніданок з "1+1".

КІРА НАЙТЛІ і НАТАЛІ ПОРТМАН

Зіркова кар'єра популярної акторки Кіри Найтлі почалася 1998-го року з фільму "Зіркові війни- прихована загроза". Тоді 12-річну дівчинку запросили зіграти двійника вже успішної на той час Наталі Портман. Та в тіні старшої на чотири роки зірки Кіра Найтлі не залишилася.

До речі, схожі акторки не лише зовні. Обидві працювали моделями, ніколи не скандалили на публіці, а ще замість нічних вечірок надавали й надають перевагу друзям та родині. У обох голлівудських красунь склалася і кар'єра, і особисте життя. Наталі заміжня за хореографом Бенджаміном Мелепайдом, а Кіра- за музикантом Джеймсоном Райтоном.

СІНДІ КРОУФОРД і ЄВА МЕНДЕС

А ось Сінді Кроуфорд та Єва Мендес схожі лише зовні. Карі очі, темне волосся, мушка над губою. Професії жінки обрали різні - Сінді- всесвітньо відома модель, а Єва - акторка. Та для мільйонів чоловіків в одному ці красуні схожі, вони- еталон жіночності та грації. Хоча досягли цього різними шляхам. Єва, наприклад, ніколи не сиділа на дієтах. І своїми округлими формами завжди пишалася. А от Сінді перед фотосесіями регулярно недоїдала…  До речі, у Сінді Кроуфорд є ще одна дуже схожа на неї людина. Це її  донечка Кайя. Вона вирішила йти перевіреною мамою доріжкою - у свої 13 вже знімається для найпопулярніших фешн-видань.

ДЕНІЕЛ РЕДКЛІФФ і ЕЛАЙДЖА ВУД

Темне волосся, невисокий зріст, блакитні, як небо, очі. Зі своєї схожості актори Деніел Редкліфв та Елайджа Вуд весь час жартують! Мало того, що одного весь час називають Гаррі Поттером, а іншого - Фродо, так хлопців ще й постійно плутають. "Я не Гаррі Поттер!" - Повторює неуважним шанувальникам Елайджа Вуд, виконавець головної ролі у фільмі "Володар перснів". А ось Деніелу на премєрі у Японії якось дали для автографу фото Елайджі. Він усміхнувся і написав "Це - не я. З любовю, Деніел".

 Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

 

Новости по теме