Зірковий дайджест: Найдорожчі чоловічі ролі в історії американського кіно (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Найдорожчі чоловічі ролі в історії американського кіно (ВІДЕО)

Вони здобули звання найдорожчих зірок Голлівуда

Поделиться:

Вони мріяли стати акторами. І не просто втілили найбажаніше, а й здобули звання найдорожчих зірок Голлівуду. Сьогодні у "Сніданку з "1+1" йшлося про чоловіків-знаменитостей, які свого часу отримали за роль захмарні гроші.

77 МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ ЗА КАЗКУ!

Саме стільки отримав Джонні Депп за роль Божевільного Капелюшника в "Алісі в країні чудес".  Мабуть, таку суму актор запросив за кілограми різнокольорового гриму, який йому щодня накладали на зйомках. Це найбільший акторський гонорар за всю історію американського кіно. Обравши для ролі Джонні Деппа, продюсери не помилилися - касові збори фільму сягнули понад мільярду доларів! До речі, зараз тривають зйомки другої частини "Аліси". Фільм вийде на екрани у травні 2016-го.

ОДИН ІЗ НАЙДОРОЖЧИХ КРАСУНЧИКІВ У ГОЛЛІВУДІ

За головну роль у фільмі "Початок" Леонардо Ді Капріо отримав 59 млн доларів. Як для фільму-фентезі це – рекордна  сума.  Десятимільйонних гонорарів у кар'єрі Лео було немало – "Банди Нью йорка", "Авіатор", "Вовк з Уолл-стріт". За цю роль у фільмі Мартіна Скорсезе актор отримав 10 млн доларів. Для порівняння - його напарник за фільмом Джон Хілл отримав усього 60 тисяч.

А ось за "Титанік" 97-го Лео заплатили теж рекордні на той час два з половиною мільйони. Та справжнім гонораром для Лео стали не ці гроші, а любов глядачок з усього світу.

НЕДОСЯЖНИЙ ВІЛЛ СМІТ

За роль поліцейського у фільмі "Я, робот" Сміт отримав 28 млн доларів. Можливо, це менше, ніж отримали свого часу його колеги Ді Капріо та Депп. Але  саме завдяки цій ролі Вілл став найбільш високооплачуваним чорношкірим актором у світі. До речі, успіх Сміта міг бути ще грандіознішим: не всі знають, але колись актор відмовився від ролі Нео у "Матриці", бо вважав фільм безглуздим. Усі лаври та 40млн доларів за трилогію отримав Кіану Рівз.