Зірковий дайджест: Які оригінальні подарунки знаменитості купували своїм коханим

Зірковий дайджест: Які оригінальні подарунки знаменитості купували своїм коханим

У голлівудських знаменитостей є все, тому їх украй важко здивувати оригінальним подарунком

Поделиться:

У голлівудських знаменитостей є все, тому їх украй важко вразити оригінальним подарунком. Однак, якщо ввімкнути фантазію, можна здивувати навіть найвибагливіших. До вашої уваги добірка "Сніданку з "1+1" про найнезвичніші зіркові подарунки.

 "Так вона знімає стрес", -  сказав Бред Пітт і презентував своїй Анджеліні справжній полігон з арсеналом зброї та фігурками у формі людських фігур! Такий подаруночок обійшовся актору у 400 тисяч доларів і таки потішив красуню-Джолі. "Для Енджі стрільба - справжній афродизіак. Адже ми і познайомились серед зброї. На зйомках "Містера та місіс Смітт". У боргу дружина не залишилась, і теж подарувала коханому антистресовий подарунок. Щоправда, більш спокійний - невеличкий водоспад і клаптик землі . "Бред дуже любить воду, природу, усамітнення і тепер у нього це все є".

Подарунок американського співака Каньє Веста своїй дружині Кім Кардашян вражає не менше… Так, спеціально для коханої відомий репер придбав у Європі десяток ресторанів, які спеціалізуються на… бургерах. Мовляв, їж кохана, я і так люблю твою фігуру! Та в пресі співак озвучив іншу причину, більш практичну: "Коли нарешті Кім зав'яже з реаліті-шоу та публічним життям, гроші ж доведеться десь брати. А мережа ресторанів - непоганий дохід". Неймовірно, але розбещена банальними подарунками Кім, була у захваті!

Що подарувати, коли у людини вже всеє? Тут потрібно увімкнути гумор, він завжди у ціні. Так вирішив Вілл Сміт і на Різдво подарував коханій Джаді 9 кошиків для сміття, щоби та розставила їх будинком і полегшила собі процес прибирання. Такий дарунок Джада оцінила й на наступне Різдво вручила акторові 40 кілограмів шоколаду, який той дуже любить. Його везли для Сміта спеціально зі Швейцарії. І все б то нічого, але до подарунку Джада додала сертифікат на відвідування дантиста.

Детальніше дізнавайтеся у відео:

Новости по теме