Життя поза полем: ТОП-5 найцікавіших хобі відомих футболістів

Євро 2016: цікаві хобі відомих футболістів
http://globoesporte.globo.com/

Читайте, які інтереси мають футболісти, що беруть участь в Євро 2016.

Поделиться:

Через найбільш очікувану футбольну подію року Євро 2016 вся увага громадськості та преси прикута до футболістів. Однак, чи цікавились ви, чим займаються гравці окрім футболу?

Ми підготували ТОП-5 найцікавіших хобі відомих футболістів.

4 найпривабливіші футболісти Євро 2016Кріштіану Роналду

Триразовий володар Золотого м'яча та секс-символ Кріштіану Роналду окрім футболу він залюбки співає. Більш того, співає не лише в караоке, а займається цим професійно. Нападник збірної Португалії на Євро 2016 частенько з’являється у студії звукозапису, де виливає душу в ліричних композиціях.

Андрій Шевченко

Один із тренерів збірної України на Євро 2016 Андрій Шевченко настільки захопився тенісом, що навіть вирішив взяти участь в чемпіонаті світу з гольфу. Таке захоплення з’явилося, тому що Шевченко живе на одній вулиці з багатьма відомими гольфістами.

Мануель Альмунія

Іспанський футболіст Мануель Альмунія полюбляє писати дитячі казки. Однак сором’язливість футболіста взяла гору над внутрішнім талантом письменника - відомий воротар не ділиться своїми творіннями з громадськістю.

Ріо Фердінанд

Англійський футболіст є прихильником цього стилю музики і часто зачитує хіп-хоп з друзями. Футболіст настільки віддався своєму хобі, що навіть має власну студію звукозапису і час від часу проводить інтерв'ю з зірками хіп-хопу.

Даніель Аггер

Футболіст з найбільшою кількістю татуювань на тілі, який перевершив Девіда Бекхема, не лише полюбляє погратися з ідеями для ескізів, а й залюбки робить татуювання.

Новости по теме