Злата Огнєвич у Світському житті розповіла про подорож до Америки

Злата Огнєвич у Світському житті розповіла про подорож до Америки

Співачка любить пляжний відпочинок, як з'ясувала ведуча Світського життя Катерина Осадча.

Поделиться:

Співачка любить пляжний відпочинок, як з'ясувала ведуча Світського життя Катерина Осадча.

Злато, напередодні Нового року артисти безліч разів знімаються в новорічних вогниках, неймовірну кількість разів всіх вітають з наступаючими святами, що у самий Новий рік вже його й не хочеться. Які в тебе плани на новорічну ніч?

– Напевно, Новий рік зустрічатиму або на Західній Україні, або в Києві, поки що думаємо, буду працювати зі своєю командою. І одразу після цього поїду до моря, до сонця. Вимкну телефон і буду відпочивати, медитувати, займатися йогою.

Куди поїдеш?

– Може, це буде Індія, може, Таїланд, а, можливо, Тенеріфе. Я обираю поки що.

Поїдеш сама чи з коханим?

– Не знаю, якщо він буде мати таку можливість.

Ти нам розповідала. що зі своїм коханим ти зустрілася в Таїланді, це таке романтичне для вашої пари місце. То вибір буде на користь Таїланду?

– Зручніше їхати туди, там є друзі, є де жити, я знаю кожну вуличку на острові Пхукет, можу сама провести екскурсію, але хочеться чогось нового.

Нещодавно ти повернулася з Америки, була там вперше. Це була перша твоя американська гастроль. Що тобі сподобалося? Адже ти була у передноворічній Америці.

– Все, що я бачила в різдвяному голлівудському кіно, все це я побачила на вулицях: ці різдвяні ялинки, хмарочоси. Фантастичне гарне Чикаго увечері, коли горять всі вогники. Мене дуже вразив хмарочос. Дуже страшно стоячи відчувати, що ти не стоїш, а навіть летиш на літаку. Я вам зізнаюся, що не хотіла б працювати в офісі там, у хмарочосі.

На яких екскурсіях була?

– Була на музичних виставах, кайфувала від того, як грають та співають актори! Я як у казці опинилася. Ще була у величезному океанаріумі: йдеш по скляній підлозі, а під тобою скати плавають.

Злата Огнєвич у Світському житті, відео:

Новости по теме