Зворушливі переможці реаліті "4 весілля" одружилися на березі річки

Зворушливі переможці реаліті "4 весілля" одружилися на березі річки

Молодята виграли романтичну подорож до Індії.

Поделиться:

У новому випуску романтичного реаліті-шоу "4 весілля" перемогли молодята, весілля яких стало одним з найбільш зворушливих у цьому сезоні. Свято Олени та Івана з Чернігівщини отримало найвищі оцінки. Молодята виграли романтичну подорож до Індії.

Олена та Іван разом вже шість років. Одружитися вони вирішили не в загсі, а на березі Десни. До місця одруження наречена припливла на човні. А подружню клятву закохані дали один одному під аркою з калини.

У фіналі цього випуску між чотирма учасницями розігралася справжня драма. Вони так прагнули до перемоги, що в кінці просто розплакалися від нервового напруження. Кожна з наречених була впевнена, що саме її весілля – найкраще. І з'ясовувати стосунки через оцінки, які поставили одна одній, дівчата почали прямо під час зйомок.

 

Весілля Ілони на Львівщині обурило інших учасниць, адже їм довелося цілу годину на самоті чекати молодят під церквою. Дівчата вирішили, що Ілона попередила про затримку усіх гостей, окрім них.

 

Дана з Чернівців показала усій Україні, яким яскравим буває весілля без тамади.

А Олена з Сум зробила ставку на креативний декор. Її весільні прикраси були зроблені з китиць винограду, а сам банкет відбувався у грузинському ресторані.

Нагадаємо, у кожному випуску реаліті "4 весілля" чотири справжні наречені змагаються за головний приз – романтичну подорож. По черзі вони відвідують весілля одна одної і виставляють свої оцінки: за сукню, церемонію, банкетне меню тощо. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха!

Дивіться реаліті-шоу "4 весілля" щовівторка на каналі "1+1". Початок – о 22:00.