Бізнес-гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2016 рік

Бізнес-гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2016 рік

Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, – ексклюзивно сайту 1+1 розповів, чого очікуват

Поделиться:

Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, – ексклюзивно сайту 1+1 розповів, чого очікувати в професійному плані всім знакам зодіаку.

Читай гороскоп на 2016 рік, щоб дізнатися, як будуть розвиватися стосунки на роботі та чи варто очікувати на додаткові прибутки. 

ОВЕН: гороскоп на 2016 рік

Ви дуже розумна людина, але прийшов час розділяти теорію та практику. Справи потрібно робити, а не обдумувати. Під лежачий камінь і вода не тече – це про весь 2016 рік. Але перший квартал наступного року буде взагалі дуже складним, вам залишиться лише тихо страждати, та мріяти про те, що ще буде шанс порозумітися з керівником та командою. Зрозуміло, якщо буде багато думок, надовго вас не вистачить... Терпіння – це не про вас, але тим краще. Уже в кінці січня ви запропонуєте керівництву рішення, як можна вийти із складної ситуації. І це допоможе стрімко піднятися у гору! Зірки "натякають", що вже до весни вас почують і зможуть оцінити. Навіть, є можливість, що ви отримаєте нагороду за власні зусилля. Це можуть бути фінансові надходження, але не обов'язково. Ви зрадієте навіть грамоті з відзнакою. Але пам'ятайте, що це не привід розслаблятися та задирати носа. Затишшя може тривати аж до серпня, а тоді можливо розпочнеться нова буря. Проблеми, з якими ви боролися на початку року, можуть знову дати про себе знати. Вважайте це за перевірку. І навіть якщо ви будете стійкою людиною, подолаєте всі труднощі, вас можуть звинуватити у негараздах… Просто зараз такий період. Будьте готові боротися до кінця – розбір польотів може протривати до жовтня, але виховуйте в собі важливе вміння – "танцювати під дощем". А в грудні перед вами знову відкриються привабливі перспективи, з'являться яскраві ідеї. Вже під кінець 2016 ви на сто відсотків зможете погодитися: все, що не робиться – то на краще!

ТЕЛЕЦЬ: гороскоп на 2016 рік

Рік буде дуже цікавим і плідним. Підвищення, якого ви чекаєте, відбудеться вже весною. Це буде не просто фінансово вигідно – нове положення змусить багато чому навчитися. У нагоді буде будь-яка професійна література, курси або майстер-класи. В цей же час є чудова можливість проявити себе – до вас нарешті почнуть прислухатися, а ваші ініціативи будуть прийматися "на ура" саме в березні. Щоб це трапилось – у вас повинні бути креативні ідеї. Отже, записуйте вже зараз усе, що приходить в голову. Не очікуйте, що все буде просто. З початку року офісне життя може ускладнюватися різноманітними дратівливим чинником. Наприклад, плітками та інтригами. Так, про вас люблять поговорити… Але ж ви даєте "гарний" приклад. Стосовно цього, не можна сказати, що проблема вирішиться сама по собі. Є вказівки на те, що ситуація буде поступово тільки погіршуватися аж до червня, як би прикро це не звучало. Будемо сподіватися, що природне терпіння, розсудливість та розум зупинить вас від різких кроків і гучних висловлювань в адресу людей, сильніших за вас. В складних ситуаціях постарайтесь вчасно згадувати свій бізнес-план. Тим більше, в самому найгіршому варіанті, при звільнені, буде матеріальна компенсація. Тобто – в будь-якому разі – ближче до жовтня очікуйте матеріальні надходження, бо дуже можливе зростання нагород за вашу старанну працю. 2016 рік у вас не буде матеріальних проблем, яких ви зазнавали у 2015.

БЛИЗНЮКИ: гороскоп на 2016 рік

На початку року марно очікувати змін у кар'єрному плані, тому більше відпочивайте, проводьте час із родичами, про котрих іноді забуваєте. Вже у травні-червні почнеться приємні зрушення та зміна керівництва у вас на роботі. Головне, не поспішайте із висновками – вже в липні з'ясується, що хоч обов'язків і додалося, але це надзвичайно цінний досвід, який добре оплачують. Гроші вам будуть потрібні на всілякі власні забаганки. В 2016 році у вас будуть не тільки цікаві службові відрядження, а й яскраві відпустки. Тобто все буде в балансі: роботи та відпочинку буде однаково багато. Найкраща порада – не витрачайте час у дорозі, навчиться з користю використовувати його. Наприклад, можна зайняти себе гарною книжкою, вивчити нову програму, або ж почати вивчати нову мову. У серпні та жовтні відбудеться стрімке зростання вашого професіоналізму і все, що ви будете вкладати в себе, точно станеться у пригоді. Тому налаштуйтесь на отримання знань та активну роботу, подолайте будь-які лінощі, щоб потім не шкодувати. Досвід, який ви отримуєте, допоможе заробити гроші на бізнес, який буде приносити не тільки гарні дивіденди, а й радість. Те що ваші старання не будуть марними – це точно, бо це зазначають зірки.

РАК: гороскоп на 2016 рік

На початку року, коли всі відпочивають, вам стане до снаги ввести позитивні зміни в хід робочого процесу. Ви не будете запитувати, ви просто будете охоче робити. Це принесе багато користі, бо ви зможете знайти відсутні бухгалтерські програми, налагодити більш ефективну взаємодію із колегами, заручитися підтримкою когось із співробітників, а також вирішите організувати декілька благодійних заходів. Здається, що всього дуже багато, але тільки не для вас! Початок цьому буде покладено в січні, працюйте цілий рік в заданому темпі, щоб в грудні 2016 помітите вагомі результати. Особливо це стосується відносин із іншими партнерами та колегами. Минулий рік ви витрачала на бесіди, які сильно зіпсували стосунки. Нарешті прийшов час виправити історію. З лютого до червня вас можуть намагатися залучити до інтриг або навмисно дезінформувати. Не зважайте уваги не жахливі пропозиції, які можуть зіпсувати вашу репутацію... Будьте обережними і тримайтесь надійних людей, яких давно знаєте, яким можна довіряти. Старі знайомі іноді поводяться не так, як вам подобається, але їхні вчинки завжди більш очікувані. Головне, не приймайте ситуацію надто близько до серця – радійте тому, що це тимчасові труднощі. Тим паче, ваш професіоналізм буде загартовуватися як сталь. Це важливо для найближчого майбутнього. Мова йде не тільки про професійне майбутнє…

ЛЕВ: гороскоп на 2016 рік

Зірки обіцяють успішний 2016 рік, особливо у фінансовому плані. Ваше обличчя вже виблискує від усмішки? Все правильно! Звикайте почуватися королем ситуації. Якщо раніше ви відчували, що вашу роботу іноді не бачать, то тепер на вас очікують більш високі доходи. Радійте, бо фінансову незалежність оцінить не тільки дружина, а й друзі. Це трохи дивно… але тільки не для Лева. Так, з вашої сторони будуть хизування. Як би смішно це не звучало – вони вам личать. Цікаво, що ті представники знаку, які мріяли про нову роботу, теж залишаться задоволені. Декілька співбесід і вона буде у вас в кишені. Якщо ви працівник зі стажем, то в лютому варто просити підвищення зарплати. Головне у вашому випадку – ініціювати процес, тоді до кінця липня положення буде ставати все більш вигідним. Пристойна сума на рахунку, о якій давно думаєте, буде у вас. А ось у серпні варто проявити ініціативу, висловити якісь свіжі бізнес-ідеї. Це буде належно оцінено в жовтні, але навіть після цього не забувайте крок за кроком йти до поставлених цілей. Інакше всі недопрацювання стануть очевидними в кінці 2016. Хто гарно працює – той гарно отримує. Пам'ятайте це, якщо є мрії й надалі бути королем становища.

ДІВА: гороскоп на 2016 рік

Гроші будуть "йти" до вас, але витрачайте їх з розумом. Є вказівки на те, що з лютого до квітня відбуватимуться позитивні зрушення в питанні оплати вашої праці. Можливо, це буде пов'язано з тим, що ви випадково станете власником цінної інформації. Є великий шанс, що керівництво віддячить вам за те, що ви тримали язик за зубами. Вміння не розголошувати виробничі таємниця – цінують всі справжні професіонали. І вам пощастило працювати саме з такими людьми. Найголовніше – цінувати обставини та людей, які вас оточують. Коли поруч є хороші люди, які готові підтримати, це дуже круто. Самі відчуєте це ще до кінця 2016. Вам потрібно бути більш продуманим і навчитися планувати на декілька кроків вперед. Найкраща порада – пройти спеціальні курси, які навчать користуватися блокнотом і записувати найгарніші ідеї відразу, а не колись, потім… Запам'ятайте, що не записали – те і не існує.

ТЕРЕЗИ: гороскоп на 2016 рік

В кар'єрному плані для вас важливим буде вся зима, а особливо – лютий. У цьому місяці з'являється шанс підвищити свої доходи за рахунок розширення кола обов'язків – скажімо, ставши експертом-консультантом. Якщо будуть пропозиції, в жодному разі не вагайтеся. Зрозуміли натяки? Терези люблять вагатися, але не робіть цього у 2016 році, якщо по-справжньому налаштовані отримати статус переможця. Є багато питань, в яких ви розумієтесь, отже не має жодної причини не ділитися цими знаннями з близькими та колегами. Якщо докладете зусиль, отримаєте можливість здобути додаткові прибутки, які допоможуть здійснити старі мрії. А вже в травні можна буде розраховувати на підвищення офіційної зарплати. Правда, вже в червні стане зрозуміло, що за все доводиться платити. Що стосується роботи, то платити додатковими зусиллями та часом. Усе літо вас будуть змушувати запізнюватися на роботі… Але це життя. Звикайте і терпіння в допомогу, бо ситуація поступово буде змінюватися, і швидше за все, не в кращу сторону. Якщо вирішите все кардинально змінити, то займіться пошуками роботи відразу, не марнуючи часу на сумні думки та відпочинок. Вже в липні зірки обіцяють вам професійну пропозицію, яка стане великим кроком вперед на шляху до змін. Але хочеться наголосити – це зовсім не означає, що роботи стане менше. Великий крок вперед – це велика кількість роботи, і краще в цьому випадку без нарікань.

СКОРПІОН: гороскоп на 2016 рік

Вам хочеться бути зіркою у професійному плані, але ситуація на роботі залишає бажати кращого. У вас є багато протиріч з колегами, але не забувайте, що головне – це реалізація власних амбіцій, пов'язаних з улюбленою роботою. Вже в кінці зими ви можете проявити ініціативу і домогтися бажаного. Як кажуть, головне – це почати, а далі самі зрозумієте що до чого. Можливості проявити себе з'являться також у травні і червні. Головне – не пропустіть можливість скористатися чудовим шансом із-зі банальних лінощів. Вже в липні можете очікувати цікавих завдань, і як наслідок – збільшення заробітної плати. Ніхто не обіцяє, що працювати буде легко, але зірки гарантують, що досвід виявиться для вас надзвичайно важливим. Вже до кінця серпня ваш професіоналізм помітно зросте. Завдання, на вирішення яких йшли раніше тижні, вже не будуть для вас значною проблемою. Керівництво це помітить, а найголовніше – ви самі зрозумієте, що змогли зробити ривок до власного "Евересту". Не бійтесь у 2016 році грати за своїми правилами та експериментувати, тим паче, що в колективі, де всі б'ють горщики, не дуже й помітять ваших маленькі промахи.

СТРІЛЕЦЬ: гороскоп на 2016 рік

Є гарна новина – січень буде надзвичайно успішним для представників цього знаку. Не бійтеся пропонувати те, що давно хотіли втілити в життя. Керівник і вся команда зможуть сприйняти ваші ідеї позитивно та ініціативно. У лютому є можливість отримати грошову нагороду. Якщо цього не трапиться, можна починати вважати, що потрапили у компанію, яка не вміє вас цінувати… Сміливо розсилайте резюме та ходіть на співбесіди – доля готує для вас дуже перспективну пропозицію. У травні та вересні умови роботи можуть змінюватися на гірше, не виключено, що на вас покладуть нові дрібні обов'язки і все це без додаткової оплати. Ви відчуєте, що поради, які давали найкращі друзі, не були даремними… Це і є та сама прекрасна можливість зрозуміти, що ви подорослішали, бо вас почало цікавити відношення. Згадайте, що було раніше? Ви швидко погоджувалися на умови, які тільки на перший погляд здавалися гарними. Вчасно контролюйте ситуацію, слідкуйте за підказками інтуїції та своєчасно вносіть свої корективи. Зірки говорять, що ви маєте можливість і сили постояти за свої інтереси. Тільки вперед, якщо мрієте про те, щоб усе вийшло. Інакше в кінці року виявиться, що працюєте ви набагато більше, ніж раніше, а отримуєте менше, ніж вам обіцяли керівники. Відстоюйте себе, свої права, а також свої власні інтереси.

КОЗЕРІГ: гороскоп на 2016 рік

У 2016 році потрібно буде робити багато речей одночасно. Найкраща порада для січня – вміло поєднувати відпочинок і роботу, яка приносить вам суцільне задоволення. У цей період здається, що весь світ гуляє, а вам потрібно залишатися до ночі в офісі. Якщо коротко – працювати 24 години на добу. Але з цим нічого не можна зробити. Зірки підказують, що справи, які зробляться в цей час, вплинуть на весь наступний рік. Якщо ви маєте керівника, то він перейметься професійною повагою в вашу адресу. Останній місяць зими буде трохи суперечним. Отже, не чекайте "біля моря погоди", а проявляйте ініціативу – працюйте на роботі та вдома (звучить сумно, але по-іншому не буде). По-перше, у вас це гарно вдається. А, по-друге, ви здобудете безцінний досвід. Результат роботи можна буде охарактеризувати вже в березні: пропозиції будуть прийняті, а зусилля належно оцінені. Зірки обіцяють Козерогам кар'єрне зростання. Що стосується заробітків, вони вас приємно порадують влітку. Саме в червні та липні ви нарешті отримаєте результати своїх багаторічних зусиль, визнання та фінансову незалежність. У серпні справи підуть дивно, але не поспішайте з висновками. У жовтні ви буде вдалий маневр і таким чином вивиправите маршрут вашого професійного корабля.

ВОДОЛІЙ: гороскоп на 2016 рік

Цього року доведеться докласти зусиль, але це звичайна справа для таких обачних розумників, як ви. Запам'ятайте, щоб вийти сухим із води, найголовніше – сміливість. Саме вона врятує вас в суперечних життєвих обставинах. Хочеться зауважити, що потрібно бути обережним – саме ваша персона може несподівано стати цікавою для правоохоронних органів. Готуйтеся, що вам доведеться скористатися зв'язками. Влагодити ситуацію, яка буде по-справжньому прикрою інакше не вийде. Ви будете звинувачувати, вас будуть звинувачувати, і це може тривати всю зиму та початок весни. Цікаво, що це прикре становище піде вам лише на користь. Ви навчитеся робити одночасно багато справ. Здавалося б, що тут вже не до роботи, але ви зможете здивувати навіть себе. Прийде однозначне розуміння, що власні ідеї є важливішими всього на світі. Саме тому в лютому, а потім і з липня до середини осені, ви будете робити нові кроки у вдосконаленні своєї майстерності. Це побачить керівник, який щиро подякує вам за завзяття, хоча зробить це майже таємно, без зайвого галасу. Відчуєте, що хтось допомагає, просто знайте, що це люди-однодумці, які прагнуть бути для вас корисними.

РИБИ: гороскоп на 2016 рік

Вам потрібно дуже активно почати 2016 рік. Якщо є потреба отримати якийсь дозвіл у вищих інстанціях (вирішити питання з чиновниками, наприклад), то займіться цим у січні, майже відразу після свят. Навіть інакше – ваші друзі ще будуть святкувати, а ви займіться своїми питаннями. Це дуже збільшить шанси на успіх. У лютому можна розраховувати на приємні бонуси на роботі, які вас дуже-дуже здивують. Це може бути додаткові курси, о яких ви давно мріяли, гарна медична страховка або путівка для дітей у літній табір. Якщо буде декілька пропозицій, то спробуйте взяти все. Є вказівки, що у вас розпочався сезон успіху. А потім подякуйте керівнику за всі радісні "подарунки долі", а також зумієте стати йому другом. Це в тому випадку, якщо хочете отримувати вже інші бонуси в найближчому майбутньому. У квітні-травні беріть ініціативу в свої руки, постарайтесь на якийсь час забути про омріяну відпуску. Саме цей період – найкращий для отримання максимально вигідного результату. А ось у серпні сидіть тихо, не робіть зайвих рухів, не висловлюйте думку перед широкою аудиторію. Найменший недолік, проблема, промах – і саме ви опинитесь крайнім. Це змусить вас нервувати та погано спати. В загалі, 2016 рік у професійному плані буде дуже різнобарвним. Якщо у вас вийде звикнути до різної "погоди", то не буде проблем із психічним станом та настроєм, що іноді дуже заважає роботі.

Нагадаємо, також можеш прочитати гороскоп здоров'я на 2016 рік від Олексія Котенко. Окрім того, астролог розповів, якими будуть діти, народжені в 2016 році.

Дивись відео, як поєднують серця в Одруженні наосліп: