Гороскоп на березень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на березень 2016 для всіх знаків зодіаку

Олексый Котенко підготував гороскоп для всіх знаків зодіаку на березень 2016 року

Поделиться:

Астролог  Олексій Котенко розуміє "мову зірок" і переповідає читачам усе, що вони віщуюють. Сьогодні, в останню п'ятницю зими, експерт Одруження наосліп підготував гороскоп для всіх знаків зодіаку на березень 2016 року.

Чого чекати на роботі та в особистому житті? Чи варто планувати подорожі? Як краще вирішувати побутові конфлікти? Та чи варто купувати нерухомість? Про це та інше Олексій Котенко розповів спеціально для сайту 1plus1.ua.

Не піддавайтеся на оманливе березневе тепло - час переходити на весняний гардероб ще не настав, і у Овнів велика ймовірність застуди з ускладненнями.

Телець: гороскоп на березень 2016

У березні зірки наполегливо радять Тельцям утриматися від романтичних пригод і не шукати своєї "другої половинки" - шансів на успіх немає. Навпаки, дуже ймовірні конфлікти в стосунках, причому як особистих, так і ділових.

Відкладіть на більш вдалий час пошук партнера за бізнесом, краще сконцентруйтеся на якісному виконанні своїх обов'язків, зміцненні раніше досягнутих позицій.

Доля буде прихильною до тих, хто старанний і ініціативний, і обов'язково надасть можливість виявити себе. Тільки від вас залежатиме, чи отримаєте ви кар'єрне підвищення. Не проґавте перспективи, які перед вами відкриються! А якщо ви поки не маєте гідної роботи, терміново активуйте пошуки - вони обов'язково завершаться успіхом, і запрошення отримати відповідальну і добре оплачувану посаду вже чекає на вас.

Уникайте фінансових авантюр і ризику, оскільки і без цього доведеться витратити чималі гроші на дітей, домашніх улюбленців або розваги. Витрати можуть звалитися несподівано, як березневий сніг.

Немає причин турбуватися про здоров'я - вашому самопочуттю в березні нічого не загрожує. Можна сміливо планувати невелику відпустку і вирушати в подорож.

Близнюки: гороскоп на березень 2016

Непростий період розпочнеться для Вас найближчими тижнями. Основні проблеми слід чекати з боку партнерських відносин - як особистих, так і ділових. Ви перебуваєте в полоні ілюзій. І відчуття, що вдома і на роботі все добре, може абсолютно не відповідати дійсності. Тож ретельно проаналізуйте ситуацію: ймовірно, є серйозний перекіс, який вже давно гнітить Вашу "другу половинку".

Інша небезпека - серйозне розчарування в коханні. Тим, хто останнім часом вибудував стосунки на робочому місці, варто виявити особливу обережність: "службовий роман" стане надбанням громадськості, і Вас чекає грандіозний скандал.

Дров до багаття підкинуть конфлікти з керівництвом або старшими колегами. Ці події стануть для Близнюків справжнім випробуванням на міцність. Зірки рекомендують в березні на робочому місці вибрати тактику "тихіше води, нижче трави".

Непоганим виходом буде рішення вирушити у відпустку або у відрядження. Подорож відбудеться гладко, а якщо Ви самотні, то, можливо, в поїздці познайомитеся з Вашим майбутнім обранцем.

Для Близнюків публічних професій період мине успішно, вони зможуть завоювати популярність і насолодитися творчістю. А ще березень подарує щасливий шанс, вдалий збіг обставин чи великий виграш. Фінансове чуття в цей період буде дуже гострим, тому якщо Ви давно збиралися вигідно вкласти гроші, обов'язково з'явиться прибутковий проект, і Ви зможете реалізувати свої плани з великим прибутком.

Рак: гороскоп на березень 2016

Цей період прекрасно підходить для будь-яких угод з нерухомістю: можна дуже вигідно купити або продати квартиру, ділянку, дачу, гараж. Скористайтеся сприятливими обставинами.

Здоров'я не доставить жодних проблем, якщо тільки Ви не вирушите в поїздку. Взагалі, для подорожей березень украй невдалий час, оскільки можливі різні неприємності, від хвороби в дорозі до бюрократичних проблем (невидача візи, втрата проїзних квитків або потрібних документів, неправильне заповнення декларації і тощо).

Велика ймовірність великих і серйозних неприємностей на роботі з викликом "на килим". З'ясування стосунків триватимуть довго, керівництво буде налаштоване виявити і покарати винних. Вас можуть звинуватити у всіх тяжких помилках. Уникнути скандалу, швидше за все, не вдасться. Не приймайте занадто близько до серця несправедливі закиди, час все і всіх розставить на свої місця.

Сім'я підтримає їх і стане тим острівцем благополуччя і гармонії, де Ви зможете сховатися від неприємностей і образ.

Лев: гороскоп на березень 2016

Вам таланитиме в любовних стосунках. Самотніх Левів чекає доленосна зустріч. Не сидіть вдома, усамітнення в березні просто протипоказано. Частіше бувайте в дружніх компаніях, придивіться до того, хто виявить до Вас інтерес в громадському місці: у магазині, кінотеатрі або просто на вулиці. Перспективне знайомство може відбутися в поїздці. Та навіть новий приятель здалеку, з яким Ви познайомитеся в Інтернеті, можливо, стане в майбутньому надійним другом і коханою людиною.

Зірки застерігають Левів від будь-яких фінансових авантюр. Не ризикуйте грошима, ні своїми, ні чужими, не беріть кредити і не розраховуйте на виграш - будь-які необачні фінансові операції обернуться великими втратами. Непередбачені витрати в березні можуть бути пов'язані з дітьми. Також не виключено, що доведеться витратити чималу суму на своє захоплення або домашнього вихованця.

Не можна сказати, що домашня атмосфера буде спокійною. Всілякі дрібні поломки домашніх приладів, сантехніки або меблів стануть каталізатором нервозності і напруженості, загальна атмосфера буде іскрити невдоволенням і сварками. Виявіть життєву мудрість. Щоб не нагнітати обстановку постарайтеся спустити все на гальмах, адже близькі так потребують Вашого розуміння і тепла.

Діва: гороскоп на березень 2016

Якщо Ви давно міркуєте про відкриття власного бізнесу - настав Ваш зоряний час. Зараз гарантований легкий і стрімкий старт багатьом Вашим починанням, і існує велика ймовірність гарного доходу. Березень принесе багатьом Дівам вирішення фінансових проблем: той, хто шукає роботу, отримає дуже вигідну пропозицію, а хто вже має стабільне робоче місце, може сміливо просити підвищення окладу. Не забувайте тільки, що під лежачий камінь вода не тече, тому виявіть активність, аргументуйте свої прохання досягнутими результатами, і удача Вам усміхнеться.

Незважаючи на нестійку погоду березня, здоров'я у більшості Дів буде міцним, і хорошому самопочуттю можна позаздрити.

А ось в сім'ї в цей період очікується охолодження у стосунках, можливі розбіжності і конфлікти з "другою половинкою" через нерухомість. Комусь загрожує навіть розділ майна, серйозні розгляди з питань права на власність. Атмосфера в будинку стане вкрай напруженою, і багатьом захочеться просто втекти подалі від проблем, пошукати щастя на стороні. До речі, в цій важкій ситуації Діви не втратять оптимізму і життєрадісності. Хтось може зустріти кохану людину, і виникне бажання з'їхатися під одним дахом і жити разом. Зірки радять не поспішати з цим рішенням і поки утриматися від кардинальних змін.

Терези: гороскоп на березень 2016

У березні Ви зможете істотно поліпшити своє матеріальне становище, причому без особливих зусиль. Зірки обіцяють високу ймовірність великого виграшу, дорогого подарунка або іншої можливості отримання значної фінансової допомоги.

Період сприятливий для будь-яких переїздів в межах міста або області. Ви зможете поліпшити свої житлові умови, орендувати квартиру на більш вигідних умовах, підвищити комфорт. Для ремонтних робіт березень також вельми підходить, сміливо можете витратити певну суму на оздоблювальні матеріали, інструменти, техніку і аксесуари для дому.

На роботі складається непроста ситуація, і Вам доведеться витратити чимало сил і нервів для того, щоб подолати підступи недоброзичливців. Інтриги, плітки, всіляка дезінформація - ось те, що може зашкодити Вашій діловій репутації. Намагайтеся уникати подвійних ситуацій і самі не вступайте в сумнівні альянси. У цей період успіх чекає тих, хто зважиться на публічні виступи: всілякі презентації, доповіді на конференціях, участь в конкурсах не тільки минуть блискуче, але і запам'ятаються та зміцнять Ваш імідж в очах громадськості.

Турбота про своє здоров'я виявиться дуже своєчасною, оскільки існує ймовірність погіршення самопочуття через великі фізичні і психоемоційні навантаження.

 

Скорпіон: гороскоп на березень 2016

Час удосконалювати навколишній простір і працювати над особистісним зростанням. Зірки рекомендують влаштувати у будинку і на робочому місці ревізію: наведіть лад, очистіть комп'ютер, шафи, полиці і теки з документами від всього непотрібного, віджилого і застарілого, подаруйте або продайте зайві речі, звільніть фізичний і енергетичний простір для того нового, що вже готово увійти в ваше життя. Всі покупки, зроблені в цей період, виявляться дуже вдалими - і красивими, і функціональними, але є небезпека захопитися і витратити більше, ніж ви планували.

Березень якнайкраще підходить для гармонізації домашньої атмосфери: сімейні урочистості й душевні бесіди, планування майбутньої відпустки і спільні зусилля щодо оновлення інтер'єру, - все це зблизить вас з тими, хто дорогий. Якщо ви в пошуку своєї "другої половинки", місяць не принесе доленосну зустріч, але цікаві знайомства цілком імовірні.

Енергія вас переповнюватиме і битиме через край. Ви зможете втілити грандіозні задуми, що стосуються облаштування будинку. Якщо вирішите затіяти ремонт, будьте уважними та обережними у роботі на висоті, з ріжучими інструментами і електрикою - період травмонебезпечний, не нехтуйте правилами техніки безпеки.

Період дуже сприятливий для будь-якого виду навчання. Зірки рекомендують саме в березні розпочинати опанування нової професії, вивчення іноземної мови або підвищення кваліфікації. Але не виключено, що витрати на це виявляться дещо вищими, ніж ви очікували.

Стрілець: гороскоп на березень 2016

Поганий настрій і смуток, які супроводжують вас останнім часом, не мають реальних підстав, тому зірки рекомендують розслабитися і пошукати позитив у звичних сюжетах. Гарне фізичне здоров'я допоможе протистояти песимізму.

Постарайтеся не висувати претензій своїм домашнім, не зганяти втому в колі сім'ї. Зняти напругу допоможе облаштування будинку: подумайте, що зробить ваше сімейне гніздечко більш затишним, яскравим і оригінальним, і вирушайте за приємними покупками, вони будуть вдалими.

Березень сприятливий для вирішення важких завдань, особливо в професійній сфері: Ви виявите небачену винахідливість, спритність, інтуїцію. Це негайно позначиться на зростанні Вашого ділового авторитету, але не варто очікувати швидких і значних змін на роботі. Зірки попереджають, що особисті ініціативи повинні бути ретельно продумані, перш ніж озвучені керівництву. Існує ймовірність різних помилок і прорахунків.

Але якщо Ваша робота пов'язана з фізичною працею або застосуванням зовнішніх даних (фото- і рекламні моделі тощо.), Готуйтеся до того, що трапиться нагода пристойно заробити. Не проґавте цей чудовий шанс.

Козеріг: гороскоп на березень 2016

Саме час для реалізації амбітних планів в професійній сфері. Робота в березні принесе багатьом Козерогам справжнє задоволення. Обставини дозволять вам виявити себе з найвигіднішого боку,. Ви зможете здивувати начальство високими результатами і заслужите не тільки його довіру, а й підвищення окладу. Тим же, хто зайнятий пошуком роботи, зірки радять докласти трохи більше зусиль. І тоді актуальна вакансія виявиться тією добре оплачуваною посадою, про яку ви так давно мрієте.

У цей період вас чекає кілька ділових поїздок - їм варто приділити найпильнішу увагу. Зустрічі, які відбудуться в березні, можуть відкрити нові професійні горизонти, а в процесі спілкування - на офіційних переговорах або в неформальній обстановці - ви зможете отримати дуже цінну інформацію. Трохи більше скептицизму не зашкодить - стежте, щоб отримані відомості не виявилися вміло вкинутою дезінформацією. Ретельно перевіряйте не тільки те, що говорять вам, але і те, що виходить від вас. Адже неперевірені дані можуть стати основою для серйозних звинувачень.

На особистому "фронті" - без змін. Сімейні Козероги будуть зайняті щоденною домашньою рутиною, і навіть улюблений жіноче свято мине досить традиційно, без ефектних сюрпризів. Якщо ви самотні, то романтичне знайомство в березні малоймовірно, оскільки ваша увага буде сконцентрована на роботі.

Водолій: гороскоп на березень 2016

Березень для Водоліїв стане місяцем, коли практично кожен день Ви будете прокидатися в чудовому настрої, який супроводжувати вас протягом всього дня. Разом з приходом весни ви розквітнете, просто світитиметеся від щастя і притягатимете до себе симпатії колег і друзів. Скористайтеся можливістю відновити дружні зв'язки, помиритися з тим, з ким посварилися колись через прикре непорозуміння.

На роботі зараз ви схильні виявляти зайву ініціативу і в пориві ентузіазму можете навіть когось "штовхнути ліктем". Зірки рекомендують бути обережними і уважними до реакції оточуючих, щоб не посваритися з вашим керівництвом.

У фінансових питаннях - не все так безтурботно, як хотілося б: деяка неуважність може призвести до матеріальних проблем, правда, незначних. Чи буде це втрата улюбленої речі, чи невдала покупка або хтось витягне гаманець - заздалегідь сказати складно, але ви зможете підстрахуватися: просто пожертвуйте невелику суму на добру справу, і, можливо, зірки будуть прихильними.

Для подорожей час дуже вдалий, березнева відпустка принесе чимало вражень. Але постарайтеся поберегти своє здоров'я і категорично відмовтеся від будь-яких екстремальних ідей і небезпечних розваг, чи то катання на ковзанах на водоймі, чи то опанування нових лижних трас. Період травмонебезпечний, і Ви повинні не забувати народну мудрість: "Береженого Бог береже".

Риби: гороскоп на березень 2016

Вашому оптимізму і рішучості можна тільки позаздрити. Ви будуєте честолюбні плани і готові "звернути гори", забуваючи при цьому про те, що керівництво може мати інші уявлення про, здавалося б, очевидні для Вас речі. Не літайте в хмарах і постарайтеся максимально тверезо оцінювати ситуацію. Не зустрівши належного розуміння начальства, ви захочете звільнитися, але робити цей крок не варто: необачне рішення погіршить ситуацію - найближчим часом знайти роботу буде вкрай складно. Тому краще спрямувати енергію в творче русло, працювати на перспективу за перевіреними методиками і не чекати похвали.

Якщо ви давно планували придбати автомобіль, то зараз зможете втілити свою мрію найвигіднішим чином. Фінансову допомогу неодмінно надасть найближче оточення - брати, сестри або навіть сусіди, і така підтримка виявиться як ніколидоречною.

Велика ймовірність іншої приємної несподіванки: податкові органи можуть помилитися на вашу користь або ж ви отримаєте податкові пільги.

У стосунках не чекайте особливих змін: ні яскравих зустрічей, ні освідчень, ні пам'ятних поїздок, ні сварок. Тихі сімейні вечори в оточенні близьких і коханих - ось чим запам'ятається березень для тих, хто не самотній. А якщо Ви ще не знайшли супутника життя, то наберіться терпіння, адже скоро відбудеться цікаве і перспективне знайомство.

Четвертий випуск Одруження наосліп від 24.02.2016, у якому будували стосунки Андрій і Людмила, дивіться онлайн просто зараз:

Одруження наосліп - унікальний соціальний експеримент, який дарує другий шанс на щастя! За правилами проекту, три експерти - психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Мітрофанова нададуть шанс знайти половинку тим людям, які мають драматичний досвід стосунків.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік для всіх знаків зодіаку