Гороскоп здоров'я на 2016 рік для всіх знаків зодіаку

Гороскоп здоров'я на 2016 рік для всіх знаків зодіаку

Читай гороскоп здоров'я на 2016 рік. Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із самих відомих та авторитетних астрологів України, - розп

Поделиться:

Читай гороскоп здоров'я на 2016 рік. Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, - розповів ексклюзивно сайту 1+1, що очікувати всім знакам Зодіаку в наступному році.

Читай гороскоп здоров'я на 2016 рік і дізнавайся, що робити, аби не захворіти.

Овен: гороскоп здоров'я на 2016 рік

У 2016 році всі думки Овнів будуть про роботу. Представники знаку полюблять засинати та прокидатися з ідеями та планами, які можна відразу втілювати в життя. Через це буде багато перевантажень. У плані здоров'я особливо критичні квітень і осінь. Напруга і стрес будуть вас пригнічувати, але потрібно триматися! Постарайтесь знайти особисте джерело щастя та енергії. Весною вас може збити з ніг, в прямому сенсі, зрада близької людини. А восени можливі несправедливі звинувачення з боку керівника. Щоб легше подолати стрес, завчасно змиріться з тим, що ідеальних людей просто не існує. Відчувати біль – це нормально, але в жодному разі не вганяйте себе в депресію. Вже скоро зрозумієте, що будь-які хвилювання марні.

Телець: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Ви відчуєте вже взимку, як падає імунітет. По-перше, будьте готові до війни за своє здоров'я. По-друге, вже зараз можна вітамінізуватися. Вживайте більше сезонних смаколиків, які містять вітамін С. Перший місяць весни зазвичай дуже активний в плані роботи, а вам потрібно зробити маленький перепочинок, який допоможе запастися корисною енергією та жагою до життя. Вже в середині весни недуги можуть повернутися, почнеться новий раут боротьби, якщо ви не подбаєте про своє здоров'я заздалегідь. Влітку все буде добре в плані самовідчуття, але не забувайте робити маленькі паузи. Для цього і придумали вихідні.

Близнюки: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Рік буде дуже різноманітним і хитким в плані здоров'я. У лютому можливі протистояння та суперечки з прикрими опонентами. Цей складний період може підірвати самопочуття, що вплине на імунітет, який стрімко почне знижатися. Обходьте гострі кути в спілкуванні, а також підтримуйте свій стан за допомогою настоянки ехінацеї, спорту та вітамінів. Якщо будете сприяти на організм усіма відомими шляхами, то хвороба не зможе вас подолати. У травні підвищується ризик травматизму. Не йдіть напролом, бо синців не уникнути. У серпні намагайтеся вести здоровий спосіб життя. Зірки радять звернутися до чистки організму. Якщо вирішите не приймати це до уваги, до жовтня можливі нездужання, які будуть впливати на всі сфери життя. В 2016 році вам потрібно доказати, що ви вмієте дбати про себе, а також бути відповідальним. 

Рак: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Хочеться наголосити, що початок 2016 року почнеться з інтриг, в яких ви будете приймати активну участь. Це зовсім не додасть вам здоров'я. Вже в квітні-травні почнете відчувати, що не можете втримати рівновагу. Буде здаватися, що увага та сила покинули вас назавжди. Максимальний занепад очікується в червні. Тому – тримайтеся та пам'ятайте, що все минає. Найкраща порада для грудня: знайте свою міру. Вам здається, що потрібно встигнути все за останній місяць 2016, але це зовсім не так. Не треба рівнятися на колег та друзів під час підготовки до новорічних свят. Вам зараз занадто легко втратити форму. Будьте на своєму особистому рівні, зверніть увагу на думки, це допоможе не втратити себе і зустріти Новий рік з натхненням.

Лев: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Найголовніша порада стосовно здоров'я на 2016 рік – дбайте про харчування та шлунок. Навіть можна пройти профілактичний медичний огляд. Якщо будете муштрувати себе надмірним споживанням жирної їжі, познайомитися з проблемами зашлакованості організму. І це погано позначиться на загальному тонусі. Синдром хронічної втоми – найменше, що буде вам псувати настрій. Крім того, 2016 рік – прекрасний період для того, щоб подумати над своїм графіком. Намагайтеся лягати із заходом, вставати вдосвіта, замість того, щоб працювати 24 години на добу. Всіх грошей все одно не заробиш! Якщо вирішите спробувати це зробити, то може виникнути проблема безсоння, яку без лікаря вже не подолати.

Діва: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Рік буде рівний у цьому плані, головне для вас – пережити січень і квітень. Саме ці місяці небезпечні, можливе зниження імунітету та інфекції. Щоб впоратися з негативними вказівками зірок, достатньо долучитися до здорового образу життя. Можна записатися на будь-яку спортивну секцію, приймати вдома контрастний душ та їсти більше свіжих фруктів. У лютому не розслабляйтеся, хоча ваш стан значно покращиться. Продовжуйте профілактику, щоб восени не жалітися і не брати лікарняний. У липні, серпні та жовтні будьте обережні за кермом. Є вказівка на травми, які можуть бути пов'язані з дорогою.

Терези: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Зірки радять бути дуже обачним і не заїдайте проблеми в особистому житті цукерками. Рано чи пізно біль розтавання мине, і у вас почне "боліти голова" із-за питання: "Як прийти в форму?" Головна поради, яка допоможе уникнути таких проблем: не тримайте хвилювання у собі, якщо потрібна допомога, без сумнівів звертайтесь до близьких або навіть психолога. А ще можна вдаватися до маленьких хитрощів. Хочеться солодощів – обирайте чорний шоколад. Не хочеться займатися спортом, тоді гуляйте пішки, не користуйтеся ліфтом і робіть вранці зарядку. П'ять спортивних хвилин – краще, ніж нуль. У психологічному плані дуже допоможуть розумні книжки. Отже, долучайтеся до психологічної літератури.    

Скорпіон: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Хворіти в цьому році вам майже не доведеться – тому не має жодної можливості не зрадіти. Єдина проблема, яка може зіпсувати всю картину – плітки на роботі. Вам буде здаватися, що весь світ вас розлюбив. Але це не так, хочеться наголосити – є вказівки на те, що у вас вийде приборкати свої думки. Подумайте про те, що емоційна участь у чварах може обернутися загостренням хронічних захворювань. Навіщо вони вам? Намагайтеся дивитися на ситуацію з іншої сторони. А ще варто звернути увагу на те, що можуть виникнути травматичні ситуацій. У серпні, жовтні та листопаді варто проявляти особливу обережність, особливо якщо ви бігаєте на великі дистанції або полюбляєте спортивні походи.

Стрілець: гороскоп здоров'я на 2016 рік

У січні і лютому забутьте про екстремальне водіння. Вам подобається відчувати адреналін, але будьте обережні, не забувайте, що ожеледь може наробити велику халепу. У квітні працюйте над тілом у спортзалі, але дуже обережно, бо вірогідні спортивні травми. Особлива увага на коліна, коли виконуєте складні вправи з великою вагою. Похід до лікаря може знадобитися вже на початку липня, і найкраща порада – зробіть це відразу, не відкладайте здоров'я на потім. Інакше – до жовтня "вибухне" криза, вибиратися з якої доведеться аж до кінця року. Можна обійтися "малою ціною", якщо вчасно попросити авторитетної допомоги. Хочеться наголосити, що самолікування треба залишити іншим знакам Зодіаку. 

Козеріг: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Ви багато працювали в 2015 році, тому дуже втомилися. Це вплине на самопочуття. Перші симптоми нездужань відчуєте вже в січні, а потім – у березні. Важливо не пропустити ці первинні сигнали. Якщо вирішите не дбати про себе, то вже в квітні пожалкуєте про сумне рішення. Враховуючи вашу зайнятість і трудоголізм, не дивно, що саме ви полюбляєте тягнути з вирішенням проблем, які не пов'язані з роботою. Не варто! Це лише погіршить становище. Дбайте про себе і тоді все буде по графіку, як вам і подобається.  Ще одна важлива порада: не забувайте про відпустку та відпочинок на вихідних. На вас гарно впливає природа, тому не зволікайте. Частіше даруйте собі щасливі хвилини і все буде добре.

Водолій: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Є вказівки на те, що прикрощі та каверзи засмутять вас на самому початку 2016, якщо ви поринете в переживання з головою. Не робіть цього, бо до лютого хронічні хвороби можуть лише загостритися. І це буде не в самий доречний момент... Саме лютий – ідеальний місяць для здійснення ваших найсміливіших творчих ідей, які будуть успішними. Не хвилюватися вам допоможуть перевірені друзі. Щоб погані думки не лізли в голову – частіше виходьте у світ після роботи, на вихідних займайтеся йогою (вона заспокоює), а також слухайте класичну музику. Через деякий час ви зрозумієте, що гарні звички мають позитивний вплив і майже врятували вас від прикрих думок і людей.

Риби: гороскоп здоров'я на 2016 рік

Головна причина ваших проблем із здоров'ям – це стрес. Є вказівки на те, що будете хворіти вже взимку. Надалі лікування вам майже зовсім не знадобиться. Буде цілком нормальне самопочуття, а також настрій. Так всю весну та літо. В жовті все почнеться з початку, варто подумати про те, щоб завчасно підтримати організм. Це все лише на вашій відповідальності. 

Дивись відео, як поєднують серця в Одруженні наосліп: