Поради психолога: Як зробити День святого Валентина приємним для себе та коханих

Ведуча та психолог проекту «Одруження наосліп 3» Олена Любченко розповіла, як правильно провести свято закоханих.

Поделиться:

Гороскоп на День святого Валентина для всіх знаків зодіакуВедуча та психолог проекту «Одруження наосліп-3» Олена Любченко порадила, як зробити День Святого Валентина приємним для себе та коханих.

На думку психолога, з часом стосунки втрачають свіжість, гостроту, романтику. День Святого Валентина – це можливість додати всі ці елементи у повсякденне життя.

Дуже важливо не робити це свято "черговим", для «галочки» або для Instagram. Скористайтесь шансом і зробіть те, що давно хотілося. Не варто гнатися за іншими або наслідувати їх, прислухайтесь до себе і свого партнера, і день може стати незабутнім.

Також Олена Любченко розповіла, що незалежно від того дарує людина подарунок чи приймає, в організмі підвищується рівень «гормону щастя». Приємні сюрпризи стимулюють викид окситоцину – гормону, який знижує тривогу і дарує відчуття безпеки і щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 подарунків на День святого Валентина, які можна купити в останній момент.

Цікаво, що немає значення, дарує людина подарунок або отримує – в будь-якому випадку підвищується рівень окситоцину. Більш того, процес вибору подарунків, якщо це не формальність, має той самий ефект.

Нагадаємо, що за умовами проекту «Одруження наосліп-3», герої одружуються наосліп з людиною, яку їм підбирають психологи. Пара повинна прожити разом 6 днів, а на сьомий вирішити, залишити обручки і ​​продовжити стосунки поза проектом чи ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що очікує жінку, яка сприймає чоловіка, як гаманець

Консультують героїв і допомагають їм визначити причини, які заважають чоловікам і жінкам побудувати міцні відносини, психологи і ведучі проекту Олена Любченко та Єгор Тополов. Дивіться третій сезон проекту «Одруження наосліп» щосереди на телеканалі «1+1» о 22.00.