Как и с кем выбирать свадебное платье: Советы стилиста

Стилист проекта «Женитьба вслепую» посоветовал, какие правила следует соблюдать при выборе свадебного платья.

Поделиться:

День святого Валентина: 10 найкращих романтичних фільмів усіх часівУ соціальному експерименті «Одруження наосліп» чоловік та жінка, які раніше ніколи не бачили одне одного, стають подружжям.  До першої зустрічі ретельно готується кожен із героїв. А особливо дівчата, які сценарій власного весілля написали ще у дитинстві.

Долати хвилювання під час зйомок і бути біля вівтаря впевненими у власній красі учасницям вдається завдяки стилісту проекту Поліні Сидоренко. Саме вона готує наречених до найважливішої події в житті, зокрема радить, яку сукню обрати і руйнує деякі стереотипи щодо святкового вбрання.

Так, наприклад, сукня учасниці з минулого сезону була навмисне короткою і стала таким собі викликом. Адже зазвичай весільні образи дуже консервативні, а дівчата соромляться думки родичів, а особливо поглядів родичів чоловіка. По секрету скажемо, що у наступних епізодах на вас чекають сміливі експерименти у стилі учасниць. 

ЯК ТА З КИМ ОБИРАТИ ВЕСІЛЬНУ СУКНЮ

Як правильно обрати гребінець, що не шкодить волоссю1. Головне правило стиліста: наречена повинна відчувати себе королевою. Нагода одягнути розкішну сукню у житті трапляється рідко, але якщо ви хочете виходити заміж у брюках, не зважайте на думку оточуючих.

5 найкращих жіночих фільмів для приємного вечора2. Буває так, що намріяна сукня вам не пасує. У такому випадку не бійтеся експериментувати та не соромтесь просити в магазині на примірку кілька варіантів.

3. Щоб не заблукати у сучасному різноманітті фасонів, спочатку визначтеся із загальним стилем весілля, а вже потім до нього добирайте відповідну сукню.

4. Звісно, що все індивідуально, але ходити по магазинах краще з подругою, ніж з мамою, адже на вас будуть тиснути її уявлення про свято.

5. Бувають також ситуації, коли незаміжня подруга може вам трохи заздрити, а тому її поради будуть не на вашу користь. У таких випадках арбітром між смаками мами та подруги може виступити досвідчений продавець-консультант. Сміливо звертайтеся до нього у магазині.

Маємо надію, ці правила стануть вам у нагоді при проведенні найважливішого дня у житті кожної жінки.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як зробити зачіску у стилі Грейс Келлі та Ольги Фреймут.