Найпрайдивіший гуцульський гороскоп для всіх знаків зодіаку

Читайте гуцульський гороскоп, який правдиво розповість, чого очікувати всім знакам зодіаку.

Поделиться:

У понеділок, 6 лютого, на екрани повернеться найпопулярніший серіал останніх років на українському телебаченні «Останній москаль». У двох сезонах «файної патріотичної комедії» розповідається про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

За сюжетом через економічні махінації батька москаль Валєра змушений ховатися від російської мафії далеко й високо в українських Карпатах у свого дядька Івана. Однак через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племіннику, але під тиском односельчан дозволяє йому залишитися.

Тепер або з Валєри вдасться зробити гуцула, або хлопцю доведеться піти. Головні ролі у серіалі зіграли Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Галина Безрук та Володимир Горянський.

Пропонуємо найправдивіший гуцульський гороскоп для всіх знаків зодіаку. 

ОВЕН (ВІВЦЯ)

Наступного тижня вівцям, як завжди, не треба нікого слухати, а йти впевнено до своєї мети. Головне йдучи життєвим шляхом не забувайте деколи піднімати голову до гори, щоб ненароком не врізатися в зад іншої вівці.

ТЕЛЕЦЬ (ТЕЛЯ)

Зірки радять телятам задуматись і стати більш самостійними, як то кажуть «відірватись від мамки».

БЛИЗНЮКИ (ПОБРАТИМИ)

Найближче майбутнє побратимів буде пов’язане з цифрами, тому не відлучайтесь далеко від свого помешкання, щоб не пропустити поштарку з пенсією чи зарплатою.

РАК (НЕБОРАК)

Люди народженні під цим знаком, будуть впевнено йти до своєї мети, але трішки боком. Зірки радять небораком акуратніше братись за нові проекти, щоб з гарячки їх не пошкодити своєю міцною хваткою.

ЛЕВ (КАРПАТСЬКИЙ КІТ)

Якості, якими наділені карпатські коти, дозволять їм обернути будь яку ситуацію на свою користь, тому зірки радять карпатським котам не зволікати і взяти доларовий кредит.

ДІВА (ЖАБА)

Народжені під цим знаком найближчим часом можуть бути стурбованими. З одного боку їх постійно щось гризтиме зсередини, а з іншого – вони чинитимуть тиск на оточуючих зі словами «Ото собі понакупляли!»

ТЕРЕЗИ (ВАГІВНИЦЯ)

Вагівницям у найближчий період зорі пророкують фінансовий приріст, за умови якщо ніхто не помітить, що ви трішки не доважуєте.

СКОРПІОН (ГІРСЬКИЙ ПАВУК)

Податківці, що народилися під цим знаком, повинні пройтися по підприємцях, адже всі знають, що павук в хаті – це на щастя!

СТРІЛЕЦЬ (ЄГЕР)

Будьте пильні. На вас чекає можлива перевірка з району у вигляді двох гірських павуків на чолі з карпатським котом.

КОЗЕРІГ (КОЗА)

Народжені під цим знаком зодіаку часто повертатимуть направо, коли потрібно увімкнути лівий поворот. 

ВОДОЛІЙ (СМАЛЕЦЬ)

Люди, що народилися під цим знаком, швидко зроблять кар’єру в політиці, шоу-бізнесі. Як правило, смальці – це справжні патріоти.

РИБИ (ВАРЕНИКИ)

Часто представляють загадку для оточуючих, ніколи не зрозумієш, що у них всередині. Проблемою вареників є те, що вони легко можуть бути з’їдені жабами, причому разом зі смальцем.