Влад Дарвін написав саундтрек до нової мелодрами каналу «1+1»

Папараці

У неділю, 11 грудня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Папараці».

Поделиться:

За сюжетом талановита фотограф-репортер із глянцевого журналу Саша, яка мріє вийти заміж за головного редактора видання Марата, змушена піти на угоду з совістю і зробити «жовтий» матеріал про відомого футболіста. Їй необхідно заробити велику суму грошей, щоб виручити молодшого брата, який з необережності розбив чужу дорогу машину. Але Саша і не припускала, що це завдання редакції кардинально змінить її життя.

Головні ролі в серіалі зіграли Валерія Ходос, Дмитро Сова, Остап Ступка, Олександр Піскунов, Олексій Богданович та Сергій Сипливий.

Цікаво, що саундтреком до мелодрами «Папарацці» стала композиція «На краю землі», автором якої є Влад Дарвін. Він зізнається, що на написання пісні його надихнула історія головних героїв серіалу.

«Папарацці» - це історія взаємин між відомим спортсменом і журналісткою. Я не з чуток знаю і про закулісся життя публічних людей, і про роботу журналістів у гонитві за сенсаціями, - розповідає Влад Дарвін. - У композиції «На краю землі» я в першу чергу хотів донести, що не дивлячись на цинічність і жорстокість цього світу, в житті кожної людини має бути місце для теплих почуттів. Варто їм тільки відкритися, не потрібно боятися бути уразливим.

Відзначимо, для Влада Дарвіна пісня до серіалу «Папарацці» стала першим досвідом роботи над саундтреком.

Режисером-постановником проекту виступила Вікторія Кругла, оператором-постановником - Володимир Гуєвський. Автори сценарію - Олена Жукова, Олена Зерняк. Продюсери - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Креативний продюсер - Олена Єремєєва.