Дизайнер Андре Тан розповів, як і на що «полювати» в Чорну п’ятницю

Чорна п'ятниця: Дизайнер Андре Тан розповів, як і на що «полювати» в день розпродажів
www.facebook.com/AndreTanStudio/

Постійний експерт програми «Поверніть мені красу» та модний радник ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» в ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua розповів, як правильно купувати речі та на що саме звертати увагу в Чорну п’ятницю.

Поделиться:

У ніч з 24 на 25 листопада в українських магазинах починається справжнє полювання на модні речі за шаленими знижкамиЧорна п'ятниця в Україні: Правила покупок під час сезону розпродажів. У Чорну п’ятницю завзяті покупці окупують магазини та торгівельні центри з надією урвати ласий шматочок за низьку ціну.

Щоб не загубитися серед натовпу, варто заздалегідь підготуватися. Дизайнер і стиліст Андре Тан розповів, чи реально в Чорну п’ятницю купити речі зі знижками, де їх варто шукати та на який одяг варто полювати.

Чи реально купити речі за знижками в Чорну п'ятницю та під час новорічних розпродажів?

– Чорна п'ятниця – чудовий привід для шопінгу. Покупці за осінь уже встигли вивчити асортимент та вибрати свій об’єкт бажань. А магазини піднімають активність продажів, адже до новорічних свят ще далеко.

Треба знати, що саме під час чорної п'ятниці найпопулярніші моделі та розміри розкуповують в першу чергу і на новорічний період розпродажів їх вже не залишається.

– Які речі варто купувати в Чорну п'ятницю? Якщо це літні речі, то що саме буде актуальне в наступному сезоні весна-літо 2017?

Попереду сувора зима, тому раджу мати у своєму гардеробі теплі м’які светри однотонних яскравих кольорів, брюки-кльош з натуральної вовни, пухові пальто oversize, вечірні сукні з оксамиту та, звісно ж, об’ємні шапки та шарфи.

Якщо обирати з попередніх літніх колекційПоради стиліста: Як носити літній одяг взимку, то на весну можна оновити гардероб речами з воланами, в крупну смужку та клітинку, а також з нашивками. А такі речі, як сукня-сорочка та моделі з квіткастими візерінками, – це вже класика весняно-літніх колекцій.

– На які речі варто полювати в Чорну п'ятницю? Які речі ніколи не вийдуть з моди?

Базові речі, що завжди мають бути у вашому гардеробі, – це чорний гольф, легінси класичних кольорів чи з деніму, білі сорочки, сукні та спідниці на запах. А також маленькі чорні сукні та стильний комбінезон, що стане альтернативою вечірнім убранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які найбільш вдалі речі у цьому сезоні придбала Соломія Вітвіцька

Часто магазини йдуть на хитрощі, щоб заманити покупця. Вони анонсують повний розпродаж, при цьому мають лише декілька речей зі знижкою. Окрім цього, перед тим, як продавати річ за знижкою, на неї можуть підняти ціну. Особливо це стосується розпродажів – 90%.

ЩО РОБИТИ, ЩОБ НЕ ПОТРАПИТИ В МАРКЕТИНГОВУ ПАСТКУ:

– купувати речі з невеликими знижками, наприклад, 20-30%;

– попередньо стежити за асортиментом в магазинах, порівняти першопочаткову ціну та ціну зі знижкою;

– пам’ятати, що найбільші знижки у Чорну п’ятницю будуть на одяг та взуття, найменші – на техніку. Тож, коли ви бачите – 90% на електроніку чи побутову техніку, скоріше за все, ціну на товар попередньо підняли.

Читайте також, як ефективно скористатися розпродажем і не купити зайвого.