Дмитро Слоссер розповів про останні модні тенденції у пластичній хірургії

Дмитро Слоссер розповів про останні модні тенденції у пластичній хірургії

Останнім часом і в Україні спостерігається попит на операції зі збільшення сідниць.

Поделиться:

Серед жінок в Америці та Азії спостерігається бум на "сідниці Кардашьян". На модних подіумах і сторінках глянцевих журналів дедалі частіше з'являються пишні моделі. Модні тенденції задають тон і в пластичній хірургії. Останнім часом і в Україні спостерігається попит на операції зі збільшення сідниць.

"Нещодавно до мене на прийом прийшла темношкіра студентка з Нігерії та попросила збільшити сідниці. Коли я погодився, зраділа, що їй не доведеться їхати до Бразилії за цією послугою (там спеціалізуються на схожих операціях). Тепер і у нас є все необхідне для проведення таких операцій", - розповів  експерт "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер kp.ua.

Хоча в порівнянні з Америкою та Азією українки роблять собі ці операції в дуже дозованій кількості - культура нації і той спосіб життя, який ведуть українці, не сприяють цьому. Якби Україна була розташована на березі теплого океану, де цілий рік можна ходити в бікіні й демонструвати свої стегна, тоді це було б популярнішим. Менталітет і погодні умови країни диктують інші правила.

"Що дійсно цінується в Україні, так це великі груди – адже їх можна показати і в одязі! Операція зі збільшення бюсту очолює список найпопулярніших операцій. Слідом за грудьми збільшують губи - це друге місце. На третьому - ринопластика, тобто зміна форми носа. Далі за популярністю йдуть нехірургічні процедури – ниткові підтяжки, ліпофілінги. Також популярністю користується блефаропластика - підтяжка повік. Інші операції в Україні менш популярні", - зазначає пластичний хірург.

Дивіться усі серії шоу "Поверніть мені красу" на сторінці проекту.