Експерти «Поверніть мені красу» рятуватимуть наречену

У новому випуску проекту «Поверніть мені красу» на каналі 1+1 «команда порятунку» спробує допомогти жертві автокатастрофи нарешті одягти весільну сукню.

Поделиться:

Сьогодні, 21 вересня, о 22:00 глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками надзвичайно складного завдання. У новому випуску програми «Поверніть мені красу» експерти спробують врятувати долю та жіноче щастя героїні, що стала жертвою автокатастрофи.

Зіркові весілля: 5 найочікуваніших святкувань у 2016 роціАнна Нудько давно мріє про казкове весілля, але одягти білу сукню вона до сих пір не наважилася. Дівчина хоче позбутися жахливих наслідків автокатастрофи, перш ніж йти під вінець.

З 16 років дівчина жила в Донецьку, де вчилася на перукаря. Там вона зустріла своє кохання – Дениса, з яким хотіла пов'язати своє життя. Але зіграти весілля закоханим завадила жахлива трагедія.

Таксі, в якому одного разу вони їхали разом із друзями, перевищило швидкість, і машина перекинулася. В аварії постраждала лише Аня – їй повністю розтрощило обличчя. Кілька днів лікарі взагалі не давали гарантії, що дівчина буде жити. Денис весь час був поруч, він мав непогану роботу і намагався зібрати гроші на її подальше лікування та реабілітацію.

У хірурга, який відновлював обличчя Ані, був план реконструктивних операцій. Однак всі надії перекреслила війна. Пара була змушена покинути Донецьк і переїхала до Борисполя. Аня сподівається, що «команда порятунку» допоможе їй позбутися наслідків жахливого випадку, і вона нарешті стане красивою нареченоюНа фінальному виході учасниця «Поверніть мені красу» прийняла пропозицію руки і серця.

Чи вдасться «команді порятунку» допомогти Анні Нудько, дивіться сьогодні о 22:00 у проекті «Поверніть мені красу» на каналі «1+1».

Нагадаємо, в проекті «Поверніть мені красу» пластичні хірурги Дмитро Слоссер і Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан виправляють зовнішні вади героїнь і роблять все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе.