Учасниця «Поверніть мені красу»: «На фіналі родичі не впізнали мене і вимагали, щоб вийшла я справжня»

Учасниця першого випуску «Поверніть мені красу»: «На фіналі родичі не впізнали мене і вимагали, щоб вийшла я справжня»

Учасниця другого сезону «Поверніть мені красу» Оксана Шевчун розповіла, як змінилося її життя після участі в програмі.

Поделиться:

Історія Оксани Шевчун не може залишити байдужим. Жінка змалечку зазнавала цькувань односельчан та фізичних знущань зі сторони чоловіка. Навіть у рідному селі на Сумщині Оксана не наважувалася з'являтися на людях вдень. Жінка настільки зневірилася у житті та в самій собі, що навіть хотіла накласти на себе руки.

Як тільки екперти програми дізналися, які випробування випали на долю жінки, вони зразу запропонували їй свою допомогу. Їм вдалося не лише кардинально змінити зовнішність, а й повністю перевернути внутрішній світ Оксани.

Оксана Шевчун розповіла редакції 1plus1.ua про своє життя до проекту, найщасливіший момент в житті та нові перспективи після участі у програмі Поверніть мені красу

Яким було ваше життя до участі у другому сезоні Поверніть мені красу?

– Я звикла недобачати, однак пляма на обличчі завжди була для мене справжнім випробуванням. В дитинстві я була пацанкою, товаришувала лише з декількома хлопцями. Була закрита і боязка. З дівчатами я взагалі не спілкувалася. Вони фарбувалися, ставали справжніми леді. Мені також хотілося гарно виглядати та бути привабливою, однак я залишалася об’єктом для знущань.

Я почала працювати ще у 18 років. Спочатку доїла корів, потім працювала різноробочою на току, листоношею та прибиральницею.

Як ви потрапили на проект?

– Потрапила на проект дякуючи брату і сину. Я взагалі не знала, що вони готують для мене такий сюрприз, адже в анкеті навіть зазначили не мій номер телефону. Мені зателефонував брат і сказав, що я терміново маю їхати додому. Думала, щось трапилося. Коли я приїхала додому, мене очікували всі мої рідні. Мені показали повідомлення, що прийшло на телефон. Це було запрошення на кастинг. Я навіть не могла повірити в те, що це диво відбувається зі мною.

Що вас спонукало до участі в другому сезоні проекту Поверніть мені красу?

– Мій син. Коли він вступив у навчальний заклад в іншому місті, я мала їздити до нього, допомагати. Зрозуміло, що до його друзів приїжджали красиві матері. Син казав, що він не комплексує, однак я бачила, що це не так. Я заради нього готова на все. Заради сина я перенесла всі операції, переступила через свої страхи.

Що було для вас найскладніше на проекті?

– Набратися терпіння та розуміння. Я дуже сумувала за сином, за усією родиною, однак розуміла, що потрібно йти до переможного кінця.

Як відреагували ваші рідні на неймовірне перевтілення?

– Коли був мій фінальний вихід, родичі не повірили, що перед ними я. Вони репетували, що це підстава, і чекали, поки виведуть мене справжню.

Який момент на проекті Поверніть мені красу став найщасливішим?

– Я до останнього не вірила в те, що потрапила на проект, не вірила поки мене не відправили в операційну. Коли я прокинулася після операції і почула, що моєї плями більше немає, я відчула себе найщасливішою на землі людиною. В мене не було сили навіть піднятися з ліжка, однак відчуття радості мене окриляло. Я зрозуміла, що можу подивитися в дзеркало так, як усі дівчата.

Чи є речі, які б хотілося змінити у вашому житті?

– Все нарешті пішло так, як треба. Я б нічого не змінювала. Раніше моє життя було суцільною чорною смугою, а зараз складається враження, ніби художник майстерно розмалював яскравими фарбами мій життєвий шлях. Я шкодую лише про те, що мій батько зарано пішов із життя, так і не побачивши, якою красунею я стала.

Як вас змінив проект Поверніть мені красу?

– Я позбулася безліч комплексів. В першу чергу, для мене була надзвичайно важлива думка оточуючих. Тепер я просто розправляю плечі і йду вперед. Нехай мені кажуть, що завгодно, головне, що я йду щаслива.

Немає вже кокону, в якому я сиділа. Він захищав мене від знущань та презирливих людських поглядів. Тепер все інакше. Зараз мені хочеться красиво виглядати, бути жіночною. Мені приємно, що чоловіки повертаються, коли я проходжу повз. Я б ніколи не повернулася до свого колишнього життя.

Дивіться Поверніть мені красу щосереди о 22:00 на телеканалі 1+1. На вас чекає безліч неймовірних життєвих історій та казкових перевтілень.