Чи не виявиться надто високою «Ціна зими» для України

Чи не виявиться надто високою «Ціна зими» для України
1plus1.ua

Сьогодні о 23:00 темами суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» стануть тарифне питання та збільшення мінімальної заробітної плати.

Поделиться:

В Україні триває підвищення тарифів, яке, на думку експертів, з одного боку, необхідне країні, аби вивести їх на рівень ринкових та економічно-обґрунтованих, а з іншого – може мати непередбачувані наслідки для населення. Адже, доходи українців не збільшуються у тому ж темпі, що і тарифи, а суми у платіжках, з початком опалювального сезону, стануть несподіванкою для багатьох людей.

Водночас, за словами прем’єра Володимира Гройсмана, у 2017 році уряд планує двократне збільшення мінімальної заробітної плати. Чи допоможе це у вирішенні тарифного питання та звідки держава візьме на це кошти – спробують проаналізувати гості та експерти програми.

Гостями ток-шоу стануть:  Міністр соціальної політики Андрій Рева, народний депутат, ВО “Батьківщина”, Іван Крулько та народний депутат “Блоку Петра Порошенка” Оксана Продан

А також: Андрій Герус - член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (2014-2015), адвокат Лаврентій Царук та екс-міністр палива та енергетики, голова Наглядової ради “Київенерго” Іван Плачков

Свої запитання телеглядачі можуть ставити питання на сайті проекту. Ток-шоу «Право на владу» виходить в ефірі телеканалу щочетверга о 23:00. Ведучі програми – Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.