«Мінський капкан»: сьогодні у «Право на владу» обговорять результати мінських перемовин

«Мінський капкан»: сьогодні у «Право на владу» обговорять результати мінських перемовин

Сьогодні о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» гості та експерти обговорять результати вчорашніх перемовин тристоронньої контактної групи.

Поделиться:

Сьогодні о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» гості та експерти обговорять результати вчорашніх перемовин тристоронньої контактної групи. Тема випуску: «Мінський капкан»

Як відомо, вчора 21 вересня, тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на сході України підписала документ, який передбачає деескалацію в районі лінії зіткнення і фактично створює умови, в яких неможливо використовувати стрілецьку зброю для обстрілів. Однак, наскільки ефективні ці домовленості, та якою є реакція країн Європи і США щодо результатів перемовин, а також на дії з боку Росії та України - проаналізують  гості та експерти програми «Право на владу».

Крім того, учасники ток-шоу спробують розібратися, якою є світова позиція щодо вирішення проблем на Донбасі, та як вона позначиться на загальній ситуації в країні.

Про це та інше в студії програми «Право на владу» говоритимуть: Ірина Геращенко, Перший заступник Голови Верховної Ради України, Ольга Айвазовська, учасник переговорів з боку України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи, Андрій Левус, народний депутат від  «Народного Фронту», Оксана Сироїд, заступник Голови Верховної Ради України, Георгій Тука, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та Роман Безсмертний, екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Нагадаємо, що глядачі в студії - це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.

«Право на владу» виходить в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту.