Сьогодні до студії ток-шоу "Право на владу" завітає Володимир Гройсман

Сьогодні до студії ток-шоу "Право на владу" завітає Володимир Гройсман

Сьогодні, 3 березня, у суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу" обговорюватимуть майбутнє коаліції та кризу у правоохоронній системі. 

Поделиться:

Сьогодні, 3 березня, у суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу" обговорюватимуть майбутнє коаліції та кризу у правоохоронній системі. Тема програми "ЗАКОН чи БЕЗЛАД".

До студії завітає спікер верховної Ради України Володимр Гройсман, який говоритиме про долю коаліції, а також реакцію європарламентарів на роботу Верховної Ради. Як нестабільна ситуація в українському парламенті може вплинути на подальші кроки України на шляху до європейського майбутнього? Чи відбудуться позачергові парламентські вибори, та як це може відобразитися на відносинах України з Заходом?

50 тисяч злочинців найближчим часом можуть вийти на волю з легкої руки народних обранців. Чи готові українці до нової хвилі злочинності та насильства, і чому держава, керуючись гуманними міркуваннями, фактично відкриває "другий фронт" - це тема обговорення в другій частині програми. До обговорення запрошені представники різних політичних сил та експерти.